![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki gibi bir resimle karşılaşırsınız. Port kısmından bilgisayarınızın Dreambox cihazına bağlı olan portu seçiniz ve Connect butonuna tıklayınız.Daha sonra Dreambox ciahzınızın fişini takınız. Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/arthyv-odasi/1201-coekmueth-dreambox-dm-500s-kurtarma.html Dreambox cihazınızın fişini taktığınızda aşağıdaki bir ekranla karşılaşacaksınız. Şimdi cihazınıza atmak istediğiniz flashı FLASH butonuna tıklayıp seçiniz. Yüklemek istediğimiz flash dosyasını seçtiğimizde program bize işlem sırasında cihazda bulunan imajı silmek isteyip istemediğimizi soracaktır. YES seçeneğini seçtiğimiz anda program otomatik olarak Dreambox DM 500S cihazımıza image yükleme işlemine başlayacaktır. İmage yükleme işlemi bittikten sonra açılan pencerede OK tuşuna basınız ve cihazınızın fişini çekip programı kapatınız. Böylece cihazınıza yeni image yüklenmiş olacak ve kullanıma hazır hale gelecektir. Kurtarma yazılımı : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler Talimatınızı uyguladım cihaz çökmüştü kurtardım fakat kurtarma yazılımı skybox imiş tşk...
__________________ |
|
| ||||
| ||||
| Yukarda anlatım ALINTI ÇETİNDENİZ ustama aittir. Kurtarma yazılımı: LİNK: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yükleme proğramı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkürler Usta Gereğini yaptım ...
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 500s, Çökmüş, dreambox, kurtarma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |