![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Her zaman eş dost ve arkadaşlarıma derim, bir cihaz satın almayı istiyorsuz, almak istediğiniz cihazda ne gibi bir özellik ve ne amaçla kullanmak istediğinizi bileceksiniz, bildiğiniz gibi EMU devri bitti ve cartsharing (kart paylaşım & server devri) satın almak istediğiniz cihazda ne gibi özellikler var? sizin isteklerinize cevap verebilecek mi? Sırf ismi cismi marka özelliği olan tanınmış bir çok marka cihazın aslında en ucuz cihazlardan hiç bir farkı yok aksine eksi yönleri bile var. İşte işin püf noktası burada başlıyor bir tv veya bir uydu cihazı alıyoruz veya bir cep telefonu ne yazık ki bizim beklentilerimizi karşılamıyor, peki ne yapabiliriz satın almadan önce biraz araştırma yapmak lazım, lazım ki dünya para verdiğimiz cihazlar elimizde normal yayınları izleyen bir cihaz olmasın elimizde son sahibi biz olmıyalım.
__________________ |
|
| |||
| |||
|
yazdıkların kesinlikle haklısın kardeşim.bir çok kişi ki buna en dahil olan ben üstün körü alışveriş yapıyoruz sanki parayıda kolay kazanıyormuş gibi.ben çok incelemedim ama ufakda olsa araştırma yaptım.bu foruma benzer forumda hangi hd cihazı almalıyım diye konu açıp bilgi almaya çalıştım işin garip tarafı ben hadi anlamıyorum orada buluna bu işlerin ehli insanlar 18500 hd çok iyi cihaz al dediler bende ona istinaden aldım.beklenti konusuna gelince aslında özelliklerine bakıldığında benim birçok isteğimi karşılıyor ama kötü tarafı ne alırsan al ne beklersen bekle teknoloji sürekli gelişip ilerliyor.örneğin ben bu cihazı aldığımda sadece bissle açılan kanallar çoktu şimdi ise fazla yok olanda iş görmez ( belgesel,futbol yayınları ) madalyona her iki taraftan baktığımızda sende bende ( kendimce ) haklıyız.bu konu uzar gider kardeşim işin ucu ya server kurmayı öğrencem,yada para verip server kiralıcam oturcam aşşağıya başka yolu yok.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bline server online iyi seyirler.. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Teşekkürler dostum ama şu an ne yazık ki serverınız gene OFF olmuş... OFF sorunu çözülse sizde paylaşım alanlarda rahat edecek, umarım sorunu en kısa sürede çözerseniz.
__________________ |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
elimde B line yüzlerce vardı bende diyordum ne işe yarıyor bunlar valla hepsini sildim yazık oldu valla bakayım yine arşivimde duruyorlarsa paylaşırım |
|
| |||
| |||
|
Sayın Akhisarlı, Bende kurulu btk cam var sormak istediğim sadece b line olarak verilen dosyaları btk.cfg dosyası üzerine eklesem çalışırmı.. saygılarımla |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Sevgili Kardeşim, Sürekle BTKCAM sürümleri çıkmakta cihazınızda şu an hangi sürümü mevcut, sanzen eski sürümler olduğunda ne yazık ki B: LİNE satır aktif olsada açılmamakta hiç bir kanal paket izlenememkte. Konunun 1. mesajındaki BTKCAM CFG Dosyasını rardan çıkarıp fxp ile cihazınızın VAR KEYS bölümüne transfer yapın.... ve cihazınızı reset yapın... Şu an konunun 1. mesajında ekli bulunan back up larda aktiftir.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adult, beleŞ, diğerleri, dİkkat, full, server |
| Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| babus, berkay221978, blue18, burak94, cingoz6, fethikaan, halitoz, kaykay, star48, xlman80 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|