![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! 19.11.2011 deneyin farkı görün
__________________ bozkurtların olduğu yerde itler üremez |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
deneyelim bakalım
|
|
| ||||
| ||||
|
Ukusat usta bu dosyayı bize biraz anlatırmısın? Nasıl kullanacağız neyi kullanacağız ben pek anlayamadım.Teşekkürler..
|
|
| |||
| |||
|
tesekkurler
|
|
| |||
| |||
| dosyanin icinde sadece free server var hic biride calismiyor bilginize.
|
|
| ||||
| ||||
| Konuyu bizlere paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim, konu başlığı ilgimi çekti eklentiyi indirdim, Güncel Free serverdan başka bir şey yok,ve güncelleme tarihi 19.11.20111 bugün ayın 27.11.20111 serverlar günlüktür ve verilen hiç bir satırın da çalışmaması gayet normaldir. Lütfen bizlere paylaşım yapmazdan önce foruma verdiğiniz dosyanın güncelliğini kontrol edelim. Edelim ki sonradan eklentiyi indiren üye arkadaşlarımızdan tepki çekmeyelim. Konu gerekli alana ve başlıkta gerekli düzenleme ve tarih tarafımdan düzeltilmiş ve taşınmıştır. Lütfen bu konularda daha dikkatli ve duyarlı davranalım. Saygılarımla.
__________________ |
|
| ||||
| ||||
| Zaten, hiç bir açıklama eklenmiyor, bu en büyük handikap,arkadaşım bu programı sen bilebilirsin ama, ben bilmiyorum, örneğin; nasıl kullandın ne sonuç aldın..?Bir de resim veya belge ile bize özetlersen, biz de bir deneme yaparız....Ama böyle ateş alır gibi, atıp gitmişsiniz programınızı... |
|
| |||
| |||
|
sağol can .devamını rica ederiz.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| free, fullnccamm, güncel, servers, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |