![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! Arkadaşlar günlük olarak verdiğim serverlerden aktif olanlar var şu an ben kullanıyorum 320 kart var yalnız bunlar test serverler bazen 5 dakika açık olur, bazende günlerce kullanabilirsin Sep 15, 2011 C: golf5ultra.myftp.biz Free Cccam Server 15/09/2011 Free Cccam Server Sep 15, 2011 ________
__________________ ![]() ![]() PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR.. |
|
| ||||
| ||||
| Paylaşım için teşekkürler, test , yada deneme veya reklam amacı ile verilen günlük serverler bazen günlerce açık olabildiği gibi 5 dk açık olabilir veya donma takılma yapabilir, bu durumda yapmanız verilen serverde aldığınızı silip bir başka satırı test etmeniz çünkü sizden başkalarıda aynı satırı kullandığı için ne siz ne karşı taraf rahat izleme yapamaz.
__________________ |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler ustad
__________________ ![]() ![]() PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR.. |
|
| |||
| |||
| 17.09.2011 14:52 Free Cccam Server güzel paketler var içinde arkadaşlar
|
| ||||
| ||||
| Güzel paylaşımınız için teşekkürler... |
|
| |||
| |||
| New Server Cccam Now Server Cccam Now 100% OK şu an 763 kartt var arkadaşlar buyrun
|
| |||
| |||
| free cccam server tek bir satır seçip kullanınız Serverler herkese açık olduğu için donmalar yaşayabilirsiniz. Bazen 2dk izlersiniz, bazen günlerce de sorunsuz çalışabilir. donma takılma varsa başka bir tanesini deneyinin, bu durumda yapmanız verilen serverde aldığınızı silip bir başka satırı test etmeniz çünkü sizden başkalarıda aynı satırı kullandığı için ne siz ne karşı taraf rahat izleme yapamaz. şifreli yayın yapan tv kanallarını parasız olarak illegal izlemek yasalara aykırıdır, forumda verilen free server'ler internet sitelerinden alıntıdır test amaçlıdır Lütfen izlemek istediğiniz Tv kanalına abone olup izleyiniz, sitede bulunan hertürlü bilgi, dosya sadece test amaçlıdır, kullanımından doğabilecek yasal yaptırımlardan biz sorumlu değiliz... müthiş paketler var 175 kart C: tv-star.sytes.net 12000 TvStarFull1 P36R29
|
| ||||
| ||||
| Hocam eline sağlık..... |
|
| |||
| |||
| free cccam server tek bir satır seçip kullanınız Serverler herkese açık olduğu için donmalar yaşayabilirsiniz. Bazen 2dk izlersiniz, bazen günlerce de sorunsuz çalışabilir. donma takılma varsa başka bir tanesini deneyinin, bu durumda yapmanız verilen serverde aldığınızı silip bir başka satırı test etmeniz çünkü sizden başkalarıda aynı satırı kullandığı için ne siz ne karşı taraf rahat izleme yapamaz. şifreli yayın yapan tv kanallarını parasız olarak illegal izlemek yasalara aykırıdır, forumda verilen free server'ler internet sitelerinden alıntıdır test amaçlıdır Lütfen izlemek istediğiniz Tv kanalına abone olup izleyiniz, sitede bulunan hertürlü bilgi, dosya sadece test amaçlıdır, kullanımından doğabilecek yasal yaptırımlardan biz sorumlu değiliz... süper arkadaşlar......... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Newcamd 19/09/2011 New Cccam 19/09/2011 (95% OK)
|
| |||
| |||
|
sağol üstad
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aktif, deneme, günlük, serverler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |