![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ALINTI: AFACAN15 - USB "Kablosuz" - USB "Multiboot" Burada yapýlanlar bilgi amaçlýdýr DM500hd biraz hw deðiþiklik ile usb etkinleþtirin. Uyarý: çýkarma dirençler baþlangýç sonra kendi sorumluluðunuzdadýr, tüm iþlemler kendi eylemleri için sorumluluk almak olacaktýr eyer hata yaparsanýz GARANTÝ gider anlamýna gelir. Uyarý: Bu kýlavuz Elite takým özel hayalidir. Kimse ve hiçbir þekilde veya biçimde içerik kýlavuzu redistribute persmission var Hakkýnda kablo baðlantýsý. Sen (eski Pc örneðin) olarak normal USB kablosu kullanabilirsiniz Sadece yol açmak için unutmayýn pin N. 10. ![]() ![]() USB Hub Aþýrý Yük Korumasý ile Senin bilgi için E-Þimdi yeni bir isim Eminent teknoloji GL850 yonga (Aþýrý Yük Korumasý) ile 4 port USB hub var. It ve pahalý olmayan bulmak zor deðildir. Ben bir evde bulundu E-Tech USB Hub 4 -- ts (4 x USB 2.0) Model USHB02 sen USHB02 bu model Serach için google.com ile Ben açýk USB hub var ve hepsi çok iyi olduðunu olmak güç USB veya Exten Max 2.5A temin edebilirsiniz E çoðu USB hub gibi bak-tekno, yeni adý Eminent Bu GL850 çip ve içinde kullanýyorum iyi koruma görmek var. Elbette diðer modeller kullanabilirsiniz Bu çip ancak her þeyi kendi riski altýnda olacaktýr. Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-500-hd/10143-dm500-hd-usb-nasil-takylyr-resymly-anlatim.html Bu sadece bir bilgi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 500hd usb bok kesmek ve kirli göreceli ilgili bazý notlar. Eðer bir ana 5v on line Kýsaca 500hd olarak USB 5V doðrudan ana 5V güç regülatörü çýkýþýndan, regülatör tavasý yapýlabilir alýnýr ve bu çýkýþý doðrudan 12v 5v yerine, brcm ve radyo yanan olabilir. 800hd örneðin usb 5v için max1823, hangi geri Mevcut durumla ilgili brcm söyler güç anahtarý tarafýndan saðlanýr ![]() Süre outa / B çýkýþ gerilim USB baðlantýsýna gider INA / B giriþ gerilimi vardýr. FAULTA / B Broadcom sinyalleri are back (yüksek) çekti. ONA / B uzaktan kuvvet için kullanýlan / OFF güç outa / B, dm800 kullanýlmaz görünüyor, sürece bir akým meydana max1823 bir CONFIG_USB_BRCM_PWR_CTL çekirdek yapýlandýrma içine koymak deðil görmek Aslýnda, bu nedenle yýlýnda koþuluyla, sabittir . Bir aþýrý akým olay, outa güç kapatma max1823 otomatik kesim / B ve sürücüler FAULTA / B GND, bu yüzden Broadcom bir akým olay bilir bir bütün usb devre dýþý býrakýr oluþtu oluþur. 500hd olarak, max1823 eksik ve FAULTA gelmesi gerektiðini satýrlarý / B R1010/11 ile gnd zorunda kalan, kalýcý aþýrý mevcut durumu ile sonuçlanýr. Kod: brcm-EHCI brcm-ehci.0: USB 0.0, baþlangç EHCI 1,00, sürücü 10 Aralýk 2004 USB USB1: Ürün: BRCM EHCI USB USB1: Üretici: Linux 2.6.12-5.1-brcmstb-ehci_hcd dm500hd USB USB1: SerialNumber: EHCI brcm Hub 1-0:1.0: USB hub bulundu Hub 1-0:1.0: 2 baðlantý noktalarý tespit 10 Aralýk 2004 USB 2.0 'Geliþmiþ' Host Controller (EHCI) Driver (EHCI brcm-1) Hub 1-0:1.0: port 1 üzerinden akým deðiþim Çünkü entegre Broadcom usb de entegre bir hub varsa EHCI kontrol mesajlarý ve hub's mesajlarý (aþýrý akým olay btw), görebilirsiniz (i dýþarý tüm USB denetleyicileri gibi burada düþünüyorum, ama yanlýþ olabilir). USB2.0 özellikleri ve hub.c kaynaklarýna baktýðýmýzda, bu izleme sorumluluðu vardýr ve Vcc akým olaylar halinde kapalý kesmesi göbek kendisi, bu nedenle aþýrý akým koruma ile esternal hub baðlantý ..... (ve güç) dýþ % 100 güvenli olduðu enought olmalýdýr. Bugün bok çince USB hub bir baktý sonra, herhangi bir aþýrý akým koruma deðil var, ama ben ebay bazý hub Genesys GL850 çip ile, özel sahip olanlar bunu gördüm. Kimse size USB durumunda baþarýsýzlýk sopa garantisini bir arýza / kusur Kutu neden olacaktýr. Bu nedenle en azýndan minimum koruma olmasý arzu edilir kýsa devre koruma gibi (artý gerilim kýrmýzý tel) Protekcion özel PTC direnç sigorta ile yapýlabilir Bu durumda Kutu içinde USB stick ile kullanýlabilir ama kýsa karþý özel önlemler ile devre. Baþka bir sorun kutu içine ýsý olabilir. Ben daha güvende hissediyorum USB hub bir fikir. Hatta Box USB hub yüklemek mümkündür Elbette. Bu USB HUB Ben özel çip ile korunmaktadýr var Ben Son mesaja yazdý. Bu sadece maliyeti + - 15 €. Ben ve bu USB Hub testi var çok iyi hiçbir sorun çalýþýyor 2 gün sonra test. Elbette tüm bunlar kiþisel risk olduðunu. Elektronik uzmanlarý için basit koruma. Benim resim ama USB hub ucuz kolay ve iyi tercih Bu resim boyutlandà olmuþtur. Týklayýn bu bar tam görünüm için. Orijinal resim 978x684 büyüklüðünde olduðunu. ![]() korumasý olmayan USB stik test ve tabii ki o inþaat ama kutu tehlikesi altýnda bu durumda. Sana bir asgari koruma artý hattý (kýrmýzý tel) olmasý gerek Say hýzlý bir sigorta , USB korumasý için, hatta daha iyi Özel PTC sigorta. Ancak HDD USB yapýþmaz kullanabilirsiniz Bu þekilde. Tüm bu kiþisel riski vardýr. Doðrudan baðlý USB çubuk kullanabilirsiniz ancak kýsa devre veya gerilim durumunda data hatlarý üzerinde geçiþ o DM500HD kusur geldi wil. Bu nedenle iyi bir USB hub kullanýmý tavsiye edilir Bu sadece DM500HD hatlarý koruyacak + 5 V ama ayný zamanda data hatlarý. Bu açýk olmalýdýr düþünüyorum Tüm ama korumasý daha iyi. Koruma maliyetleri kýrýk kutusunda az. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha fazla açýklama için ekteki dosyaya bakýn
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatim, dm500, nasil, resimli, resİmlİ, takılır, usb |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|