![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ALINTI: Afacan15 & Hacker (DreamEliteBH_DM500HD_1_0) ve (newnigma2-release-dm500hd-v2.8.4) olan imaj yükleme resimlerini ekliyorum cihaza yeni imaj atacak iseniz ilk önce cihaza yazılım atmadan evvel cihazı açın ve hangi ip adresini aldığına bakın sonra imaj atın çünkü bu cihazın ön kısmında 800 ve 8000 de olan oled display yok dolayısıyla yeni imaj atarken cihazın mutlaka ip nosuna bakın ip noyu aldıktan sonra alttaki resimdeki gibi cihazı arkadan power tuşundan kapatın bir kaç saniye sonra resimdeki gibi bir elinizi cihazın ön tarafındaki standby düğmesine basılı tutarak cihazın arka tarafındaki power tuşunu açın bu sırada cihazın ön tarafındaki yeşil led devamlı yanmaya başlayacak ve cihazın içindeki fan bu sırada çalışmayacaktır elinizi 10-15 sn kadar standby tuşundan çekmeyin baktınızki bağlı olan tv de görüntü yok elinizi standby düğmesinden çekin ve daha evvel not aldığınız ip numarasını alttaki resimdeki gibi web browser a girerek alttaki resimlerdeki gibi devam edin cihaza ayrıca DreamUP ile de imaj atılıyor bunların hepsini alttaki konularda yazıcam ayrıca cihazın bios arayüzüne girerekte cihazın ip numarasını sabitleme gibi bir şansımız var v.s v.s hepsini konunun devamında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-500-hd/10144-dreambox500-hd-imaj-nasyl-atylyr-resimli.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cihaza DreamUP ile imaj atmak için alttaki resimde gördüğünüz (servis) kablosunu almanız gerekiyor bu kabloyu dıştan takma (usb disk) lerde bulabilirsiniz hatta WD in (My Passport Essential) olan modelinden bu kablo çıkıyor alttaki resimdeki kabloda ona aittir bu kablo ile (PC) den DreamUP la imaj atmak çok kolay... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cihazın İP numarasını sabitleyerekte cihaza kolayca imaj atabilirsiniz bunu yapmak için bir (PC) ye ve software olarakta (Hyper Terminal) e ihtiyacınız olacak ilk önce (Hyper Terminal) e gereken com ayarlamaları yapılacak ve klavyeden (S) tuşu yardımı ile DM500 HD nin (BIOS) arayüzüne girilerek sizin modeminizin network alt yapısını oluşturan İP adresine uygun İP numarası girilerek işlem sonuçlandırılacak alttaki resimlerde nasıl yapılacağı gösterilmiştir bu yöntem ile cihazın İP numarasını sabitlemiş oluruz ne gibi faydası olacak bize derseniz anlatmaya çalışayım DM500 HD diğer kardeşleri gibi 800 ve 8000 gibi ön panelde oled display taşımıyor dolayısıylada en baştaki konudada belirttiğim gibi cihazın İP nosunu yanlışlıkla unutabilirsiniz veya cihazı açmadan ve İP nosunu görmeden ezbere imaj atmaya kalkarsanız işte bu yöntem ozaman sizi büyük bir dertden kurtaracaktır umarım anlaşılmıştır... ![]() ![]() not:konu ve resimler hacker arkadaşımızdan alıntıdır emeye saygı
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| atılır, dreambox500, imaj, nasıl, resimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|