![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ALINTI: a0502mx: -:- İlk Olarak Ekte Verdigim Plungslerden İmajınıza Uygun Olanı İndirin -:- Cihazınıza FTP İle Baglaranarak Rardan Çıkardıgınız Dosyanızı TMP İçien Atın Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-500-hd/10149-dreambox-500-hd-acylyth-kanaly-ayarlama-resymly-anlatym.html -:- Manuel Yükleme Yapın -:- Cihazı Bir KereReboot ( Aç Kapa ) Yapın -:- Hangi Kanal İle Açılmasını İstiyorsanız Üstüne Gelin Ve Ok Deyin -:- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -:- Hangi Kanal İstiyorsanız Üstüne Gelin -:- Ses Ayarı Bile Aynı Kalır Bilginize -:- İstiginiz Kanalın Üstünde Menü Tuşuna Basın -:- Set As Startup Service-OK Deyin Cihaz Aç Kapa Yapacaktır ve İşlem Tamamdır -:- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] LİNK: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 500, açılış, anlatım, ayarlama, dreambox, kanalı, resimli, resİmlİ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|