![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! DreamUP Programi Ile Image Yukleme resimli anlatım ==DREAMUP ile Image Yükleme== Arkadaslar, bu yontemle image yuklemek biraz uzun surdugu icin sizlere tavsiyem bunu sadece asagida yazacagim durumlarla karsilasirsaniz yukleyiniz. 1-) Cihaz hicbir sekilde acilmadigi zaman. 2-) Cihaza baska bir sekilde yazilim atamadiginiz zaman 3-) orjinal image yüklemeniz gerektiyi zaman Gerekenler : 1-) RS-232 Seri kablo. 2-) Seri portu olan bir PC (USB to RS232 donusturuculer de calisiyor) 3-) Dreamup programi Yukleme : 1-) Dreambox'in fisini prizden cekin. 2-) Seri kabloyu PC'nize ve Dream'e baglayin. 3-) Dreamup programini acin. 4-) Port kismindan PC'nize bagladiginiz serial portu secin. 5-) Use Network kutucugunu secili ise kaldirin (secili olmayacak) 6-) Connect tusuna basin... Buraya kadar dogru yaptiysaniz asagidaki resim karsiniza gelecektir. Dreambox' ımızın güç düğmesi kapalı iken, "DreamUP" programımızı başlatıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-500s/1214-dreamup-programi-ile-image-yukleme-resimli-anlatym.html Com Port' umuzu seçiyoruz. Eğer ağ üzerinden yükleme yapılacaksa; Local IP yazan bölüme : PC' mizin IP' sini, Remote IP yazan bölüme: Dreambox' ımızın IP' sini yazıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Connect" butonuna basıp ardından Dreambox' ımızı güç düğmesinden açıyoruz. Biraz bekliyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"Uploading flash-loader" işlemi bittikten sonra "Flash" butonuna basıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yüklemek istediğimiz image dosyasını seçip "Open" butonuna basıyoruz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yükleme başlamıştır, lütfen bekleyiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yeni yazılım flash hafızasına yükleniyor, lütfen bekleyiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yükleme işlemi bitti. Önce "OK" butonuna, sonra "Disconnect" butonuna basıp ardından programı kapatın. Dreambox' ınızı yeniden başlatın. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatım, dreamup, ile, image, programi, resimli, yukleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|