![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ALINTI: Teknoka Dreambox Harici Adaptör Tamiri Resimli Anlatımı. selam dreambox 500 serilerinin en sık görünen arızası adaptör sorunudur, adaptör içinde bulunan kondansatörlerin şişmesi sonucu arızalar başlar, ya cihaz açılmaz, ya açılır sinyal bulmaz, ya diseqc geçişlerinde problem başlar, yada cihaz açılmadan yeşil ışıkta kalır. Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-500s/9928-dreambox-harici-adaptoer-tamiri-resimli-anlatymy.html eli havya tutan herkez bu kondansatörleri alıp değiştirebilir, dikkat edeceğiniz tek nokta ise kondansatörün ayaklarının + ve - yönleridir, şimdi bir çok tamirci arkadaşım bana bu çalışmayı neden veriyorsun, ekmeğimize taş koyuyorsun, diye bana kızacaklar sanırım. adaptörün kapağını açıyoruz, sıcak pres olduğu için zor açarsınız, ama çok kolay yoluda var ![]() benim dm500s cihazın adaptörünün kondansatörleri şişmişti, bu gün sorun yapınca açtım değiştirdim, aklımada resim çekmek geldi, resimler için kusura bakmayın, foto mainem yok, cep ile çektim, ama cep telin resim çekmesi çok berbat olduğu için iyi çıkmadı, kusura bakmayın. . ![]() . ![]() . ![]() . ![]() kısaca anlatmak istedim saygılar
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adaptör, anlatımı, dreambox, harici, resimli, tamiri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|