![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! Dreambox 800 3 Çanak Coklu lnb 8 li Dayzek Ayari Resimli anlatim Dreambox 800 3 Çanak Coklu lnb 8 li Dayzek Ayari Resimli anlatim cogu forumda gordumki yanliş anlatilmiş ve bazi hatalar bulunmakta burda bizim anlaticagimiz olay 3 canakta 6 Lnb ve 8li Dayzek ayarini anlatmaya calişacagim umarim işinize yarar kanal hatasi almamaniz için atlanta yada multibox Dayzek kullanmanizi oneririm Menu kurulum ![]() Uydu Yapilandirma gir ![]() Tuner ayarlari giriyoz ![]() Gelişmiş seçç ![]() Onemli bolumlere geldik burda cok onemli bir konu şu hizli Dayzek ve tuneburs yok diyorus ama şunu unutmayin Dayzek tipi 1.1 olucak bu cok cok onemli diyer resimlerde aynıdir 1 Turksat ![]() Yukarida yazdigim gibi ayni işlem 2 Hotbird ![]() 3 W3 Ama bende w3 ile sirus ayni lnb yani lnb 3 den gelir o yuzden sirus ve w3 ayari ayni olmalidir ![]() 4 astra sirus yukrdada yazdigim gibi w3 ile ayar ayni lnb tipi 3 ![]() 4 Astra 1h/kr ![]() 5 eurobird ![]() 6 w2a ![]() burda cok cokonemli konu şu ornek olarak yazi vereyim bu şekılde olmiyacak ZATEN KİRMİZİ YAZİYLA ANLATMAK İSTEDİM Yapilandirma $ekli ==gt;gt; advanced Uydu == TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu === Poloarizasyon Ton Modu ===== bant LNB ===== LNB 1 DiSEqC $ekli === 1.1 Toneburst ===== Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri AA Burda onemli alan aa demiyecez yok diyecez Hizli DiSEqC === Hayir Sirayi Tekrarla ==Hayir Komut Dûzenlemek committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici === Hicbiri LOF ================= Beynelminel LNB Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-800-hd/3570-dreambox-800-3-canak-coklu-lnb-8-li-dayzek-ayari-resimli-anlatim.html Ayrilmis Voltaj ====== Hayir Asil olmasi gereken ayar Yapilandirma Şekli == advanced Uydu ================== TÜRKSAT 2A/3A 42° Voltaj Modu =========== Poloarizasyon Ton Modu ============== bant LNB ================== LNB 1 DiSEqC $ekli ========== 1.1 Toneburst ============= Hicbiri Bagliolan DiSEqC Emri = yok Hizli DiSEqC ========== Hayir Sirayi Tekrarla ======= Hayir Komut Dûzenlemek ====== committed,uncommittes,toneburst Bagimsiz DiSEqC emri == Input 1 DiSEqC Tekrarlayici ===Hicbiri LOF ============Beynelminel LNB Ayrilmis Voltaj ==Hayir Servet kardeşimden alıntıdır umarım üyelerimiz istifade eder bir teşekkürü esirgemeyiniz.
__________________ ![]() ![]() PROGRAMLAR VE KONULAR ALINTIDIR ve TANITIM AMAÇLIDIR.. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, anlatim, ayari, Çanak, coklu, dayzek, dreambox, lnb, resimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|