![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ALINTI: YALÇIN TİCARET Selam arkadaşlar BİZZAT KENDİ ÇALIŞMAMDIR saygılar Dreambox 800 hd pvr klon estar sim 3 fansız cihazdan kullanılam image gemini nin estar sim converter ile dönüştürülen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu yazılımdır cihazımıza ilk önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu plşugini kurun ister burdan indirin ister tuniasat addons tan plugini kurduktan sonra cihazı yeniden başlatın ve usb ye flaş belleği takın gelelim yedek alma işine menü eklentiler gp3 flashbackup yedekleme konumu internal flash media usb belleğin ismi OK YEŞİL TUŞ SONRA yedeklemeyi başlatın ![]() Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-800-hd/9946-dm-800-hd-pvr-yedek-backup-alma-resymly-anlatim.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________
__________________ |
|
| |||
| |||
|
usta enigma2-plugin-extensions-gp3flashbackup_1.5.1-20101213-r0_mipsel.rar File size: 95.96 KB dosyasını cıhaza nasıl kuracagız.bu dosyayı cıhazın neresıne atıp yuklemesını yapabılırız
|
|
| ||||
| ||||
|
Konuyu ve resimleri başka bir forumdan aktarmışsın, ama bilgiler eksik. Bir konuyu foruma koymadan önce kendiniz deneyiniz. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 800, alma, anlatim, backup, pvr, resİmlİ, yedek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|