Sat Cafe  uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu

Ana Sayfa   Form   
Go Back   Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu >
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. UYDU ALICILARI VE EKİPMANLARI .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) > LİNUX TABANLI UYDU ALICILARI > Dreambox > DM 800 SE

Satcafesi.Net Konu Bilgileri Lütfen Emeğe Saygı Gösterelim Bir Teşekkür Çokmu ?
Konu Başlığı
DM 800SE iMAJ NASIL ATILIR (FAQ) (RESİMLİ)
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler  
Görüntülenme Sayısı
207

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-09-2011, 14:12
AKHİSAR LI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
AKHİSAR LI AKHİSAR LI isimli Üye şuanda  online konumundadır
Administrator

Üye Numarası : 537
Tecrübe Puanı: 34
AKHİSAR LI is a jewel in the roughAKHİSAR LI is a jewel in the roughAKHİSAR LI is a jewel in the roughAKHİSAR LI is a jewel in the rough
dikkat DM 800SE iMAJ NASIL ATILIR (FAQ) (RESİMLİ)

Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın !

ALINTI: SUDOMAN

Merhaba arkadaşlar bu (FAQ) da DM800SE ye nasıl imaj atılır kısaca anlatmaya çalışıcam bildiğiniz gibi 500HD lerde web arayüzünden imaj atmak için ilk önce cihazı boot edip ip nosuna bakıyorduk ve daha sonra imaj atıyorduk çünkü oled display yoktu bu cihazda ise oled display mevcut hemde renkli olarak dizayn edilmiş web arayüzden imaj atmak için 500HD deki gibi cihazı açıp ip nosuna bakmaya gerek yok 800SE de 8000HD de olduğu gibi rahatça tek açışda öndeki standby tuşuna basarak oled displayde cihazın modemden aldığı (DHCP) ip nosunu görebilirsiniz ve kullandığınız web browser ile web arayüzünden 800SE ye ait dilediğiniz imajı atabilirsiiniz bir diğer yol ise DREAMUP la imaj atmak bunun içinde alttaki resimlerdede gördüğünüz gibi özel kablo ile rahatlıkla yapabilirsiniz fazla detay vermiyorum çünkü 500HD de bu kısmı anlatmıştım zaten DREAMUP la yüklemeye pek gerek kalmıyor çünkü web arayüzden imaj rahatlıkla sorun çıkarmadan yüklenebiliyor 800SE için şu an cam donanımlı tek bir imaj var oda NEWNİGMA 3.1.1 ben (FAQ) da bu imajı kullandım GEMİNİ yeni imajını henüz vermedi o şimdilik beklemede NEWNİGMA 3.1.1 800SE de süper çalışıyor imajı FLASH a attıktan sonra cihaz 1dkka 10sn gibi kısa bir sürede açılıyor stabilitesi çok iyi cam yürümesi oda çok iyi diyebilirim imajda bildiğiniz gibi CCcam 2.1.4 default olarak yüklü geliyor siz sadece config dosyasına size verilen C: satırını girmeniz yeterli dilerseniz CCcam 2.2.1 de yükleyebilirsiniz seçim sizlere kalıyor görüntü olarak fazla söyleyecek bir şey muhteşem bir görüntüsü var cihazın alttaki resimlerde belli oluyor zaten çektiğim resimlerin çoğunu koyamadım çünkü kullandığım makina okadar ahım şahım bir makina değil dolayısıylada çekimlerde en ufak bir titretme görüntünün bulanık çıkmasına sebep oluyor bunun için en iyi çıkanları size göstermek için upload ettim umarım beğenirsiniz bu (FAQ) da bana yardımlarını esirgemeyen KARADAĞ UYDU ve HEPSİDİJİTAL personeline çok teşekkür ederim.... ::

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dm-800-se/10110-dm-800se-imaj-nasil-atilir-faq-resymly.html

Sitemize Destek İçin Lütfen gittigidiyor reklamlarına Günde 1 Kere Tıklayınız...

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
800se, atilir, faq, imaj, nasil, resimli, resİmlİ

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil