![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! ![]() Mevcut çalışamı DVB Dream 1.6 doğrultusunda güncelledim. Paket İçeriği: -DVB Dream 1.6 PluginsUstasi Edition -HD Patch 2.6+Update -CLDV Patch+Update DVB Dream İçerik: -7.Kasım.2011 Tarihli Tüm Udyulara Ait Güncel (DVB-S,DVBS-2) transponder listesi -7.Kasım.2011 Tarihlli DVB-S ve DVB-S2 (Full HD) Favori Kanallar Düzenlenmiş Güncel Kanal Listesi (Turksat+Hotbird+Eurobird9A+Astıra4A) -Vplug 2.6 ve Hadu 0.1.2.7 Build 0100 -7.Kasım.2011 Tarihi itibariyle softcam dosyaları güncellenmiştir. -DVB Dream Teletex Eklentisi -DVD Dream Yeni Temalar Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dvb-s-kart-ve-programlary/12987-dvb-dream-1-6-mega-patch-bathka-yerde-yok.html DVB Dream 1.6 Kurulumu: Arşiv içimdeki taliamtlara göre kurulumları gerçekleştiriniz. Kurulum Anadizini: C:\Program Files\DVB Dream 1.6 PluginUstasi Ediiton\DVB Dream 1.6 Progrmaı kaldırmak için: C:\Program Files\DVB Dream 1.6 PluginUstasi Ediiton dizinindeki ''unins000.exe'' ye tıklamanız yeterlidir. Uyarılar Ve Önemler: Lisans Serial: kutucukları rasgele rakalmla doldurun.Sonra tamama basın. ![]() Prof 7500 USB dışındaki kartlarda bu uyarıyı alırsınız.Prof 7500 USB kullandığım için o şekilde ayarlı kalmış.Henüz bir çözüm bulamadım ama panik yapmayın.Uyarıya ''Tamam'' deyin ![]() Daha sonra ''Ayarlar'' dan ''Aygıt'a tıklayıp gelen sekmeden kullandığımız aygıtı seçiyoruz. Örn Sky Star için: B2C2 Drirect ya da B2C2 SDK'yı seçin. ''Başlat'' a basın ve daha sonra ''Tamam''a tıklayın. ''Ayarlar'' sekmesinden ''Diseqc'' ayarınızı kendinize göre düzenleyiniz. Codek Kurulumları: DVB Dream PluginsUstasi Editon'u kurduktan sonra programı çalıştırmadan.Arşiv içindeki resimli anlatıma göre HD Patch 2.6 ya da CLDV Patch'ı kurabilirsiniz. ![]() Eğer kodek kurmayacaksanız ''Ayarlar''dan ''Video''yu seçerek mevcut kodeklerinize gçre düzenleme yapabilirsimiz. Örn:Windows 7 için Microsoft Mpeg2 kodeklerini ve ''Enhanced Video Render''i seçmenizi öneririm. ![]() Kurulumu başarıyla tamamladık.İyi seyirler.... Not: Paylaşım bana aittir.% 100 Alın Teri Ve Göz Nurudur.Hiç bir şekilde alıntı,çalıntı değildir!... Tüm Sitelerdeki Admin Ve Mod Arkadaşlara Anlayışlarından Dolayı Teşekkür Ederim.... Hepinize Saygılar.... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Not:Her hangi bir sorunla karşılaşırsanız mail atınız,elimden geldiği kadar yardımcı olurum. admin@pluginsustasi.com ![]()
__________________ Buda Benim Sitem.Hepinizi Beklerim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu yunusbeen tarafından (08-11-2011 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 15g, başka, dream, dvb, mega, patch, yerde, yok |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|