![]() |
| | |||||||
| |||||||
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Progdvb Graph Nasıl Yapılır - Resimli Anlatım Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! Arkadaşlar çoğumuzun katşılaştığı xxx filter not founded uyumsuz graph vb sorunlarına kendi grf dosyanızı yaparak çözüm bulabilirsiniz ilk önce progdvbde 5 saniyelik bir kayıt yapalım daha sonra o kaydı grfedit programımıza atalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] CTRL+F ye bastıktan sonra codecleri ekleyebileceğimiz ekran gelecektir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/dvb-s-kart-ve-programlary/479-progdvb-graph-nasyl-yapylyr-resimli-anlatym.html [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Resmimizi kaydettikten sonra aşağıda görüldüğü gibi progdvbde biraz önce kaydettiğimiz dosyanın adı bulunmaktadır.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatım, graph, nasıl, progdvb, resimli, yapılır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|