![]() |
| | |||||||
| |||||||
| Elektronik Bölümü Giriş Formu TV tamircisi, Elektronikçi, Servis, Teknisyen, Arkadaşların Giriş İçin Müraacat Etmeleri Gerekmektedir |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Tüm oto sistemi fırsatları için tıklayın ! Lütfen Kayıt Bilgilerinizi Bu Başlık Altına Yazınız..Diğer Türlü Elektronik Bölümlere Erişim Yoktur..! (İsim- Soyisim)-(Firma ismi)-(Adres)-(Telefon)-(Msn Adresi) (Vergi No.)Tam Yazılmalıdır.!! Eksik Bilgiler Değerlendirmeye Alınmayacaktır.!! 1-Bu Bilgiler-Şemalar, Servis-Tamirci Arkadaşlarımız içindir.... 2-Vergi vermeyen Merdiven altı tamirci Bozuntuları ile bu bilgileri ASLA paylaşmak istemiyoruz...!! Kaynak: Sat Cafe uydu forumları Türkiye'nin En Güncel Uydu Forumu http://satcafesi.net/forum/elektronik-boeluemue-girith-formu/1327-elektronik-boeluemue-girith-formu.html 3-Vergi Vermeyen, İşyeri Olmayan, Hiç kimseye Bu sitede verecek bişeyimiz YOK..!! Örnek : isim Soyisim : Kahraman Çeliker firma İsmi : Kahraman Elektronik Adres : Yeni Mah. Lise Cad. No:5 Emirdağ/Afyon Telefon No : 272 442 8 110 Msn Adresi : digimy@hotmail.com Vergi No : 122804xxxxxx Bilgileriniz Gizli Tutulacaktır İsteyen Esnaflarımız pm. Yada Mail Yoluyla formu İletebilirler Mail Adresimiz: digimy@hotmail.com Saygılarımla Satcafesi.Net |
|
| ||||
| ||||
| üstad burdaki bilgiler gizli olsa daha iyi olmazmı belki açıklamak istemiyen fakat ilgili bölüme girmek isteyen arkadaşlar ola bilir |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Saygılarımla Kolay Gelsin Kahraman Elektronik Emirdağ/Afyonkarahisar 272 442 8 110 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
tşk. iyi çalışmalar |
|
| |||
| |||
|
bu bölüme giremiyorum
|
|
| ||||
| ||||
| |
|
| |||
| |||
|
ben hiç bi yere giremıyorum nasıl olcak
|
|
| ||||
| ||||
| 1.nolu mesajı okuyup başvuru yapmanız gerekmektedir...
|
|
| ||||
| ||||
| Bilgileriniz Mail Adresime Ulaşmış Olup Elektronik Bölümüne Girme Yetkiniz Verilmiştir İyi Günler İyi Paylaşımlar ![]() Saygılarımla Kolay Gelsin... |
|
| |||
| |||
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bölümüne giremiyorum
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bölümü, elektronik, formu, giriş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|