gittigidiyor

06 Haziran 2015

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Fenerbahçe'in yeni hocası belli oldu! El sıkıştılar...
Fenerbahçe, ülkesinde huzursuz olan ve ayrılmaya hazırlanan Antonio Conte ile el sıkıştı.

1yZXNY.jpg


Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, önemli bir isimle imza aşamasına geldi.

Yeni sportif direktör Giuliano Terraneo, İtalya’da vatandaşı Antonio Conte ile görüşerek, Fenerbahçe’ye gelmeye ikna etti. Halen ülkesinin milli takımını çalıştıran Conte ile son pürüzler dışında anlaşmaya varıldı. Conte’nin Salı ya da Çarşamba günü resmen açıklanacağı öğrenildi.

JUVENTUS’U UÇURDU

Bugün Şampiyonlar Ligi’nde final maçına çıkacak olan Juventus’u, şike skandalı sonrası yeniden ayağa kaldıran isim olan Conte, üst üste 3 şampiyonluk kazandırdı. Ardında İtalya Milli Takımı’nın başına geçti. Burada oynadığı 3 resmi maçın hiçbirini kaybetmemesine rağmen huzursuz olduğu belirtilen Conte, ‘Gök Mavililer’i bırakmaya hazırlanıyor.

45 yaşında genç ve dinamik bir çalıştırıcı olan Conte, Başkan Aziz Yıldırım’ın da favorisi…

KOCAMAN YEDEKTE

Conte’de son anda pürüz çıkması durumunda ise rota yerliye dönecek. Bu durumda camianın içinden gelen ve sarı-lacivertli taraftarın da çok sevdiği Aykut Kocaman’a gidilecek.
Geçtiğimiz günlerde futbolun yeni patronu Ali Yıldırım’ın görüşerek nabız yokladığı Kocaman, Conte’den sonuç alınamadığı taktirde yuvaya geri dönecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst