gittigidiyor

2017'nin En Kullanışlı Android Kamera Uygulamaları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1405159759_wondershare-powercam.jpg

2017'nin En Kullanışlı Android Kamera Uygulamaları
Akıllı telefonlarda en çok kullanılan uygulamalardan biri şüphesiz ki kameradır. İnsanlar özel ve unutmak istemedikleri anlarını, daha sonra gözlerinde rahatlıkla canlandırabilmek için fotoğraflamak ya da videoya çekmek isterler. Akıllı telefonlardaki kameralar normal telefonlara göre daha üstün özelliklere sahiptir. Bunların başında ses ve görüntü kalitesi gelmektedir.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar zaten çokça aranan özelliklere sahipken haziran ayında tanıtımı yapılan Android L ile bu telefonlara daha farklı özellikler kazandırılmıştır. Bunlardan bir tanesi kullanımı kolaylaştıran kamera manuel kontrol sistemidir. Bu kontrol sistemi avantajını objektif netlik mesafesini gösterme ve yeni seri çekim modu takip etmektedir.

Sistemin beraberinde getirdiği yeni kamera uygulamaları sayesinde fotoğraf çekim ve düzenleme işlerini pratik olarak aynı arayüzden yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamalar kamera sistemine ve sonrası düzenlemelere hız getirmiştir. Her ikisini de ekrana tek dokunuşla yapabilirsiniz. Tek dokunuşla çektiğiniz fotoğrafın üzerine dokunduğunuz anda ekranda düzenleme seçeneklerini bulacaksınız. Bu uygulamalarda fotoğraflarınıza efekt verebileceğiniz aradığınız her özelliği bulabilirsiniz.

Odaklanma özelliği sayesinde ön plana çıkarmak istediğiniz görüntüyü manuel yöntemlerle belirgin hale getirebiliyorsunuz. Bazılarında ön ve arka kamerayı aynı anda çalıştırmak da mümkündür. Camera Zoom Fx, son çıkan uygulamalardan biri olan şimdiye kadar ilgiyle beklenen Google Camera, Frontback, geçtiğimiz aylarda android için de kullanılmaya başlanan Retrica bu yeni uygulamaların başında gelmektedir.

En iyi Android Kamera Uygulamaları​


Retrica Apk indir

Fotoğraf çekinmeyi sevenler için oldukça eğlenceli ve bol seçenekli bir uygulama olan Retrica ile özellikle selfie poz fotoğraflar çekmeye doyamayacaksınız. Retrica’nın 80 adet özel filtreleri sayesinde oldukça yüksek çözünürlüklü kaliteli görüntüler elde etmeniz mümkün. Bu filtreleri fotoğrafı çekmeden önce ya da sonra olarak istediğiniz zaman uygulayabilir ve çektiğiniz fotoğrafların her biri için harika bir görüntü kalitesine sahip olabilirsiniz.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[33,72 Mb]
Retrica.apk





Filtre Güzellik Kamera Apk indir

Mobil cihazlarda artık birer standart haline gelen kameralar, kişinin dilediği anda neredeyse sınırsız ölçüde fotoğraflar çekebilmesine imkân vermektedir. Durum böyleyken, yazılım geliştiricileri ise insanların yakaladıkları pozların daha kusursuz ve orijinal hale getirilmesi için oldukça başarılı filtreleme programlarını birbiri ardına üretmektedirler.

[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android için Kamera Apk indir

Bildiğiniz üzere Android üzerinde birçok kamera programı bulunuyor. Tabi aralarında verimsiz çıkan birçokta program var. Belirli, sayılı kamera programları arasında olan bir program bulunuyor. Android Kamera tüm rakiplerine göre daha fazla tercih ediliyor. Türk yapımı olan ve birçok geniş özellikleri ile kullanıcıların isteğini karşılayan programın özellikleri şu şekildedir.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[6,38 Mb]
Android-Kamera.apk





Google Kamera Apk indir

Google Kamera, (Google Camera) Android telefon ve tabletlerle uyumlu hızlı fotoğraf ve video çekimlerine izin bir kamera uygulamasıdır. Farklı çekim modları sunan uygulama tamamen ücretsiz ve Türkçe olarak kullanılabilmektedir.

1405167739_google-kamera.png
1405167692_google-kamera1.png


eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Camera360 Ultimate Apk indir

Camera360 programı ile kameranızı epey verimli bir biçimde kullanma imkanı doğuyor. Android akıllı telefon ve tabletler için yapılan program bir takım efektlerden tutun da dostlarınızla paylaşmanıza kadar çok geniş 1 skalaya sahip.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[21,15 Mb]
Camera360-Ultimate.apk





HD Camera Ultra Apk indir

Akıllı telefon ve tabletler üzerinde bulunan kameralar, günümüzde profesyonel makinalarla yarışacak seviyeye gelmiş bulunmaktadır. Hal böyle olunca, hemen herkesin cebinde bulunan akıllı telefonlara pek çok uygulama geliştirilmektedir. HD Camera Ultra uygulaması, son yılların popüler platformlarından biri olan android telefonlar ve tabletler için geliştirilmiştir.



eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[519,3 Kb]
HD-Camera-Ultra.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst