gittigidiyor

21 MP Kameralı Sony E5663

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

GFXBench ve Geekbench benchmark uygulamalarının web sitelerinde henüz duyurusu gerçekleştirilmemiş E5663 model numaralı bir Sony akıllı telefon belirdi. Uygulamaların sunduğu verilere bakılırsa cihaza 1.9 GHz’de görev yapan sekiz adet Cortex-A53 işlemci çekirdeği ve PowerVR G6200 GPU’suna ev sahipliği yapan MediaTek MT6795 SoC’si güç veriyor. 4.6 inç genişlikli ekran 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. 21 MP çözünürlüklü ana kamera ve Selfie çekimler için ön kısımda yer alan 13 MP kamera şüphesiz cazip görünüyor. 3 GB RAM ve 16 GB kapasiteli dahili depolama alanı içeren akıllı telefon kutusundan elbette Android Lollipop işletim sistemiyle çıkıyor.
E5663’ün 4.6 inç genişlikli 1080p ekranı akıllara cihazın 4.6 inç ekranda 720p çözünürlük sunan Xperia Z3 Compact’ın devamı niteliğinde olabileceğini getiriyor. Xperia Z3 Compact 720p çözünürlüklü ekranda akıcı ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sunmaktaydı, işlemci ve GPU’ların hızlanması ile ekran çözünürlüğünde aşama kaydedilmesi kararı alınmış olabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst