gittigidiyor

6 Yaşındaki Genç Yetenek Başarıya İmza Attı

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
6 Yaşındaki Genç Yetenek Başarıya İmza Attı

Pakistan asıllı çocukların teknolojiye olan ilgileri aynı zamanda geniş kapsamlı bilgileri, Dünya genelinde yer alan tüm insanları şaşırtmaya devam ediyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
6-yasindaki-genc-yetenek-basariya-imza-atti.jpg
Pakistan asıllı çocukların teknolojiye olan ilgileri aynı zamanda geniş kapsamlı bilgileri, Dünya genelinde yer alan tüm insanları şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz zaman dilimlerin Microsoft'un düzenlemiş olduğu sınava katılan Ayan Qureshi, Hazırlanan sınavı geçen en küçük çocuklardan bir tanesi olmuştu. Şimdi ise İngiltere sınırları içerisinde yaşamına devam eden Pakistan kökenli Humza Shahzad, Microsoft Office'ın yapmış olduğu testleri geride bırakarak Office bünyesi altında en genç profesörlere aday oldu.
microsoft1.jpg

Henüz genç Humza yaklaşık olarak 6 yaşında olmasına rağmen teknolojiye olan ilgilisi küçük yaşlarda başlayan genç çocuğa babası, 2 yaşındayken ilk akıllı telefonunu almış, 6 ay sonrası ise hayatının ilk bilgisayarınıa kavuşmuş. Bu süre içerisinde teknolojiyi oldukça yakından takip ederek aynı zamanda kendisini gelişime adayan genç yetenek Humza, Bu bilgilerinin karşılığını Microsoft Office sınavına girerek başarı elde etmiş. Sınav içerisinde yaklaşık olarak 700 puana sahip olması halinde sertifikayı kazanmak için hak tanılan puanlama sisteminde Humza, 757 puan almış .
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst