gittigidiyor

Amazfit Pop 2-Akıllı Bileklik

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
sdsd-0htn-cover-tS2V_cover.jpg.webp



Akıllı saat denildiğinde akla gelen ilk isim Apple olabilir. Ancak bu marka gerek iOS karşıtlığı gerekse de yüksek fiyat politikası nedeniyle herkese hitap etmeyebilir. İşte bu nedenle kendine yeni bir akıllı saat almak isteyen kişiler, Android Wear işletim sistemine sahip cihazlar arasında bir araştırma yapabilmekteler.

Eğer teknoloji sektörüyle içli dışlı değilseniz, bu araştırmalar sonucunda karşınıza çıkan Huami isimli firmayı daha önce pek duymamış olabilirsiniz. Ancak bu şirketin Xiaomi’nin çoğunluk hisselerine sahip olduğu firmalardan biri olduğunu ve Xiaomi markasıyla satışa sunulan Mi Band’ların asıl üreticisi olduğunu belirtmek isteriz. İşte bu nedenle, akıllı saat alacaklar için önemli alternatif isimlerden biri olan Huami’nin yeni akıllı saat modeli Amazfit Pop 2 sektörde bir hayli ses getirdi.

Uygun fiyatlı akıllı bileklik Amazfit Pop 2 bizlere neler sunuyor?​

Amazfit Pop 2’ye baktığımız zaman, saatin 1,78 inç büyüklüğünde ve HD çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Adım sayma, kalori yakımı ölçme, kandaki oksijen miktarını tespit etme gibi standart özelliklerin tamamına sahip olan bu cihaz Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde telefon görüşmesi desteği de sunuyor.

Siyah ve pembe altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak olan saatin ilk etapta Hindistan pazarına sunulması, ilerleyen zamanlarda ise global pazarda boy göstermesi bekleniyor. Yeni akıllı saat modelinin fiyatı konusunda ise şimdilik bir bilgi verilmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst