gittigidiyor

Android için Shazam güncellendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
shazam-android.png


Android için Shazam uygulaması dikkat çeken bir güncelleme aldı. Müzik tanımlama ve paylaşma uygulamalarının dünyadaki en başarılı örneklerinden biri olan Shazam'ın Android sürümü güncellendi.
shazam.png

Android için Shazam güncellendi

Dünyanın en popüler müzik tanımlama ve paylaşma yazılımı olan Shazam uygulamasının Android sürümüne son derece pratik bir özellik geldi. Yayınlanan güncelleme ile ana ekrana eklenen kısayol ikonu, 3D Touch benzeri bir işlev ile hızlı bir kullanıma sahip oldu.
Uygulamanın ana ekrana eklene ikonuna basık tuttuğunuzda Auto Shazam, Shazam Now ve Visual Shazam seçenekleri ortaya çıkıyor ve bu sayede dilediğiniz işlevi kolaylıklar yerine getirebiliyor. Bu sayede, normal şartlarda biraz zaman alabilen müzik tanımla durumu daha da hızlı hale getirilmiş.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst