gittigidiyor

Anthem, 2014 senesinden beri geliştiriliyor olabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Anthem, 2014 senesinden beri geliştiriliyor olabilir

Acaba bu kadar senelik bir çalışma ardından Anthem, bekleneni verebilecek mi?


BioWare ve EA ekibi tarafından EA Play 2017 ve E3 2017 sırasında gösterilen Anthem, Destiny benzeri yapısı ile ve kusursuz grafikleri ile herkesin ilgisini çekmişti. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan bu TPS/FPS/RPG, görülen o ki çok uzun zamandır da BioWare tarafından geliştiriliyormuş. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Anthem, 2014 senesinden beri geliştiriliyordu. 2018 senesi içerisindeçıkacak olan bu oyun, eğer 2014 senesinden beri geliştiriliyorsa, 4 senelik bir maceranın sonucu olarak karşımıza çıkacak. Oyun karşımıza çıktığında da, 4 senelik emeği nasıl, ne kadar göreceğiz, gerçekten çok merak ediyoruz.


anthem-3-740x390.jpg

BioWare ekibine müdür olarak geri dönen Casey Hudson, şirketlerinin resmi internet sitesi üzerinden yeni bir yazı paylaştı ve bu yazıda, Anthem oyununun 2014 senesinden beri geliştirildiğini belirtti. Casey Hudson, “Aaryn Flynn ve ben, Star Wars: Knights of the Old Republic oyununun ilk günlerinde birlikte çalıştık, o zamanlarda Anthem oyununun temellerini birlikte attık.” dedi. Bu da demek oluyor ki, Casey Hudson şirketten ayrılmadan önce, 2014 senesinde, Anthem üzerinde çalışılıyordu. Belki oyunun geçmişi, çok daha gerideki bir tarihe dayanıyor olabilir. Ne yazık ki bu konuda net bir bilgi sahibi değiliz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst