gittigidiyor

Apple, Simsiyah iPhone 7 Konusunda Uyardı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
basliksiz-1.jpg
Apple’ın bugün düzenlediği iPhone 7 tanıtım etkinliğinde yaptığı sürprizlerden birisi de, Jet Black olarak lanse ettiği simsiyah renk seçeneği oldu.






Apple'ın ilk defa bir iPhone modelinde yer verdiği bu renk, tanıtım etkinliği sırasında bir an için cihazın arkası cam mı olacak? sorusunu akıllara getirdi ancak gerceğin ortaya çıkması fazla sürmedi.
Apple Kılıf Kullanılması Konusunda Uyarıyor!

Sosyal medya üzerinde yapılan yorumlara göz attığımızda, parlak siyah veya genelde piyano siyahı olarak bilinen bu renk, iPhone 7’nin kullanıcıları etkilemesinde oldukça büyük rol oynamış durumda.


iphone7-plus-jetblack-select-2016_av3.png

Anten çizgilerinin görünmediği bu renk seçeneği hakkında kullanıcılar görüşlerini paylaşmaya devam ederken, ilk uyarı Apple’dan geldi. Apple Store üzerinde erişime açılan iPhone 7 ürün sayfasında oluşabilecek çizikler konusundakullanıcılar uyarılıyor.


screenshot-at-eyl-08-01-39-15.png

Simsiyah iPhone 7’nin parlak hale gelebilmesi çin dokuz aşamalı oldukça hassas bir anodizasyon ve cilalama sürecinden geçtiğini belirten Apple, bu parlak yüzeyin diğer Apple ürünleriyle eşit sertlikte olduğunu ancak zamanla yüzeyin üzerinde küçük çizikler oluşabileceği konusunda uyarıyor.
Apple’ın bu konuda sunduğu çözüm ise, iPhone 7 için satışa sunulankoruyucu kılıflardan birinin kullanılması.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst