gittigidiyor

Apple’dan iPhone Alanlara İndirimli Watch

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Apple ABD’de yeni bir iPhone satın alan kullanıcılara akıllı saati Watch’u 50 USD indirimli edinme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar Apple Watch Sport ve Apple Watch modellerinin herhangi bir boyut, renk ve kayış seçeneği içeren versiyonlarından birisini indirimli satın alabiliyor. Apple Watch Edition ve Apple Watch Hermès modelleri için ise bu indirimler geçerli değil. Zaten bu cihazların fiyat etiketleri düşünüldüğünde 50 USD’lik indirim fırsatı hedeflenen kullanıcı kitlesi için cazip olmaktan uzak.
İndirim fırsatından California ve Massachusetts’taki Apple Store’larda faydalanmak mümkün. Burlingame, Chestnut Street, Corte Madera, Hillsdale, San Francisco, Stonestown, Boylston Street, Burlington, CambridgeSide ve Boston metro bölgesindeki Chestnut Hill bu bölgelere dahil. Çevrimiçi mağazada bu kampanya geçerli değil. Promosyon farklı iPhone modelleri için 30 Kasım’a kadar devam edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst