gittigidiyor

Apple'ın Eylül ayı ürünleri neler olacak...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Apple genellikle etkinliklerini Salı günleri gerçekleştirmektedir. Şirket geçmiş yıllar gibi karar verirse, 13 Eylül'de etkinlik gerçekleştirecek.


Bloomberg’den Mark Gurman'ın haberine göre, Apple’ın 2022 yılında akıllı saat konusunda önemli yeniliklere imza atacağı iddia edilmişti. Bu bağlamda iPhone 14 ile birlikte tanıtılacak olan Apple Watch Series 8’in daha iyi bir pil ömrüne ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı ifade edildi.


Watch SE modelinde yenilik beklenirken, daha farklı bir tasarıma ve daha sağlam malzemelere sahip olan Watch Pro modelini tanıtılacak iddiası kullanıcıları şaşırttı. Ayrıca Eylül etkinliğinde, uzun süredir beklenilen AirPods Pro 2’nin tanıtılma ihtimalinden de söz edildi.


10820221210548305147.PNG



9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilerde, mevcut tasarımın büyük oranda korunduğu yeni kulaklık Apple’ın kendi ses işlemcisi H1’in bir sonraki sürümüne ev sahipliği yapacağı aktarıldı. AirPods Pro 2’nin, Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen ilk kulaklık olacağı ve LC3 kodek ile geleceği iddiasında bulunuldu.


10820221211208306867.PNG



Bu yıl bitmeden yeni Mac ve iPad modellerinin de tanıtılacağı düşünülüyor. M2 işlemcinin Pro ve Max versiyonlarına ev sahipliği yapan Mac’lerin ne zaman tanıtılacağı şu anda merak konusu oldu.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,203
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Yeni para tuzakları geliyor desenize.
Teknoloji firmaları bu yenilikleri gıdım gıdım sunmazsa nasıl yeni ürünleri satacaklar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst