gittigidiyor

Aral’dan ödüllü FIFA 12 turnuvaları!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
Tüm dünyada futbol oyunu tutkunlarının fenomeni haline gelen, dünyanın en çok satan ve en çok oynanan futbol oyunu serisi FIFA, Aral sponsorluğunda yapılacak turnuvalarla oyun severlerin heyecanını ikiye katlayacak. Çıktığı ilk haftada yaklaşık 3.200.000 adet satan FIFA 12, bu sene de başarısını şimdiden kanıtlamış durumda.
29 Ekim - 12 Kasım tarihleri arasında İstanbul ve Ankara’daki alışveriş merkezlerinde Aral tarafından düzenlenecek FIFA 12 turnuvalarına katılın ve birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayın. Turnuvaya katılmak için tek yapmanız gerekense turnuvalara katılmak istediğiniz mağazadan 20 TL’lik Aral ürünü satın almak ve turnuva kaydınızı yaptırmak. Turnuvaya kayıt olmak için [email protected] Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine, konu başlığına katılmak istediğiniz turnuvayı yazarak (Örnek: BEYLİKDÜZÜ MEDIAMARKT) kişisel bilgilerinizi ve yaptığınız alışverişin fiş / fatura taramasını veya numarasını göndermeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için 0 212 602 27 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Turnuva takvimi ve ödüller şöyle:
29 Ekim / Beylikdüzü Media Markt, İstanbul
1. Xbox 360 Elite
2. FIFA 12 (Xbox 360)
3. Media Markt Hediye Çeki
29 Ekim / Cevahir Teknosa, İstanbul
1. Xbox 360 Elite
2. FIFA 12 (Xbox 360)
3. Teknosa Hediye Çeki
5 Kasım / Kentpark Media Markt, Ankara
1. Xbox 360 Elite
2. FIFA 12 (Xbox 360)
3. Media Markt Hediye Çeki
12 Kasım / Kanyon OverGame, İstanbul
1. PlayStation 3
2. FIFA 12 (PlayStation 3)
3. OverGame Hediye Çeki
Aral ve katılımcı mağaza çalışanlarının katılamayacağı turnuvalarda ayrıca sürpriz hediyeler de dağıtılacağını not düşüyor, FIFA 12’de iddialı olan tüm oyuncuları turnuvalara katılmaya davet ediyoruz.


level
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst