gittigidiyor

ASUS ZenFone Go

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefon anlayışına yeni bir soluk getiren ASUS, ZenFone 2 ile uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan akıllı telefon almak isteyen kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmayı başardı. Satışların güzel gitmesi ile keyifi yerinde olan ASUS, şimdi yeni bir ZenFone modeli duyurdu. ASUS’un yeni ZenFone Go modeli çok yakında mağazalardaki yerini alacak. Şu an ASUS’tan yeni ZenFone Go için tanıtım tarihi ve fiyatıyla ilgili henüz bir bilgi gelmedi. ZenFone 2’ye göre biraz daha makul bir fiyattan satılacağı ve orta seviye özelliklere sahip olacağı konuşulan ZenFone Go’da 5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük sunan bir ekran kullanılacak. 3G kablosuz ağ desteği sunacak olan akıllı telefon, 4G LTE kablosuz ağını ise destekleyip desteklemediği konusunda ise şu an için bir bilgi yayımlanmış değil. Abisi Zenfone 2’ye göre düşük donanıma sahip olacak olan ZenFone Go, 2 GB RAM, 8 GB dahili depolama hafızası ile gelecek. ZenFone Go’nun arka kapağının içerisinde Mediatek MT6582 yonga seti görev alacak ve telefonun arka kısmında 8 megapiksel çözünürlük sunan bir arka kamera, ön yüzündeyse 2 megapiksellik bir selfie kamerası konumlandırılacak. Beyaz, mavi ve toz pembe renkleri ile tahminen bu ay sonu tanıtılması beklenen yeni Asus ZenFone Go, orta seviye ve uygun fiyatlı akıllı telefon arayışına girenlerin ilk tercihi olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst