gittigidiyor

Avusturyalı stoper geliyor...

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
6,001
Tepkime puanı
1,034
Puanları
113
Konum
Usa
Son haftalarda başarılı bir performans çizen Galatasaray, oynadığı son 5 karşılaşmada 13 puan topladı.

eowhm_ewmaa4ggq.jpg


Süper Lig'de çıktığı son maçlarda başarılı bir performansa imza atan Galatasaray, zirve yarışında yeniden iddialı bir konuma yükseldi.
Sarı-kırmızılı takım, hem coronavirüsü hem de sakatlıklar nedeniyle şampiyonluk yarışında herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için ocak ayında kadrosuna takviye yapacak.
Yeni Asır'da yer alan habere göre İngiliz ekibi Everton'un ısrarla istediği savunma oyuncusu Luyindama'nın alternatifini arayan yönetim, yeniden Almanya'ya yöneldi.
Sarı-kırmızılılar Bayern Leverkusen'in 29 yaşındaki yıldızı Dragovic için temasa başladı.
Oyuncunun kontratının bitimine kısa bir süre kalması transfer ihtimalini artırıyor. Avusturyalı futbolcunun Galatasaray'a olumlu baktığı öğrenilirken, teknik direktör Fatih Terim'in de futbolcuyu uzun süredir takip ettirdiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların, Luyindama'nın Everton'a transferinin durumuna göre çalışmaları hızlandırması bekleniyor.

webaslan.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst