gittigidiyor

Başkan el koydu!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Alex Telles transferinin kördüğüme dönüşmesi, Mancini’nin keyfini kaçırdı



eaBZ12.jpg

Ünal Aysal, Alex Telles konusunda hiçbir şeyin bitmediğini söyledi




10 Ocak 2014 Cuma,





Galatasaray’da “Bitti” gözüyle bakılan Alex Telles transferi, kelimenin tam anlamıyla çıkmaza girdi. Bu durum da en çok Brezilyalı oyuncunun yolunu gözleyen Roberto Mancini’nin canını sıktı. 20 yaşındaki oyuncuyu uzun süredir takip ettiren İtalyan hoca, yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Bunun üzerine Galatasaray’ın patronu Ünal Aysal, hemen devreye girdi. Dün akşam kurmayları ile beraber, takımın kamp yaptığı Antalya’ya giden Aysal, Mancini ile mini bir transfer zirvesi gerçekleştirdi.

‘GİRİŞİMLERİMİZ SÜRECEK’
İtalyan hocaya moral veren Ünal Aysal, “İçin rahat olsun” dedi. Transfer konusunda çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Aysal, “İstediğin tüm oyuncuları alacağız. Bunu şahsen ben garanti ediyorum” şeklinde konuştu. G.Saray’ın başkanı, Alex Telles konusunda hiçbir şeyin bitmediğini, girişimlere devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Bunun üzerine Mancini’nin de moralinin yerine geldiği öğrenildi.

NAPOLİ DEVREDE
Gremio Başkanı Fabio Koff’un G.Saray’a çok kızgın olduğu ve “Alex’i, İtalya’ya satın” dediği bildirildi. Menajeri Otto da bu yönde bir açıklama yaparak İtalya’dan teklif aldıklarını duyurdu. Alex Telles’e kanca atan kulübün Napoli olduğu ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst