gittigidiyor

Battlefield 3 Türkiye'de satışta!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
battlefield3turkiyedesatista.jpg
EA’ın dünya çapında ödüller kazanan oyunu Battlefield 3 piyasada ve Frostbite 2 motor teknolojisini kullanan tek savaş oyunu olan Battlefield 3’ün ön satışları neredeyse 3.000.000 ulaştı.
Yılın en büyük eğlencesi başladı… Bir Electronic Arts, stüdyosu olan DICE bugün dünya çapında 60’ın üzerinde endüstri ödülü kazanan Battlefield 3’ün Avrupa’daki perakende mağazaların raflarını süslemeye başladığını duyurdu. Yaklaşık 3.000.000 ön satış yapan Battlefield 3, EA tarihinin en yüksek savaş oyunu açılış satışı değerine ulaştı.

Oyunun dünyanın dört bir yanındaki hayranları, oyun henüz piyasaya çıkmadan önce videoları 100.000.000’dan fazla kez izleyerek, Battlefield Facebook sayfasını 2.000.000’dan fazla kez “beğenerek” ve DICE Store üzerinden oyunla ilgili binlerce eşya satın alarak sevgilerini gösterdiler. Ayrıca Eylül betasını indiren toplam 9.500.000 oyuncu EA’in sosyal oyun rekorunu da kırdı; bu süre içinde 42.000.000.000 mermi sıkıldı, 1.600.000.000 kişi öldürüldü, 21.000.000 M-Com istasyonu havaya uçuruldu ve 19.000.000 asker bir bıçağın ucunda can verdi.
Battlefield 3, inanılmaz bir büyüklük hissi ve tamamen yıkılabilir ortamlar yaratan Frostbite 2 oyun motoru ile rakiplerinin önüne geçiyor ve oyuncuların jet uçaklarından tanklara, helikopterlerden ciplere kadar birçok aracı kullanabilmelerine olanak sağlıyor. Battlefield sosyal ağ servisi Battlelog sayesinde oyunun eski ve yeni hayranları, dünyanın en iyi askerleri olma yolunda ilerlerken birbirlerine bağlı kalabilecekler. Orion Publishing oyuna eşlik etmek üzere, tecrübeli SAS subayı ve Bravo Two Zero’nun bestseller yazarı Andy McNab ile Peter Grimsdale tarafından kaleme alınan Battlefield 3: The Russian ismindeki romanı da piyasaya sürecek. McNab ayrıca oyunun tek kişilik, işbirliği ve multiplayer seferlerinde günümüz savaşlarının gerçekçiliğinin ve sertliğinin yansıtılabilmesi için DICE ekibiyle birlikte çalıştı.

Battlefield serisi 2002 yılında başlamış ve son on yılda uluslararası alanda büyük başarılara imza atmıştır. Merkezi İsveç’in Stockholm şehrinde bulunan DICE tarafından geliştirilen seri bugüne kadar 40.000.000 üzerinde satmıştır. DICE, Battlefield serisinde, ilk oyun Battlefield 1942’den bugüne kadar 17 oyun ve genişleme paketi çıkarmıştır; bu oyunların tümü de serinin kum havuzu oynanışını, geniş araç olanaklarını ve arkadaşlarla sosyal multiplayer eğlencesi özelliklerini korumuştur. DICE Battlefield 3 ile birlikte gelişmiş Frostbite 2 oyun motoru teknolojisi ve Battlelog sosyal ağının da desteğiyle seriyi – ve savaş oyunları türünü – yepyeni bir seviyeye çıkarmaktadır.

01.jpg



02.jpg


03.jpg



level
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst