gittigidiyor

Battlefront 2 çıkış tarihi belli oldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
star-wars-battlefront-2-01.png


2015 yılının en çok beklenen ve merak edilen yapımlarından birisi olan Star Wars Battlefront serisinin yeni oyunu olan Star Wars Battlefront 2'nin fragmanı geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Fakat bu olay fazla uzun sürmedi ve oyunun sızdırılan fragman videosu kaldırıldı.
Serinin ilk oyunu olan Star Wars Battlefront, çoğumuzu muazzam grafikleriyle büyülemişti. En azından o zamanların en iyi grafiklerine sahip olan nadir oyunlardan bir tanesiydi diyebiliriz. Fakat herkes tarafından kolaylıkla oynanabiliyor olması bazılarının canını sıkmış olabilir. Çünkü serinin bu ilk oyununda herkes adete bir ölüm makinesiydi.


star-wars-battlefront-2-03.png

Star Wars Battlefront 2 Resmi Fragmanı Yayında!

Geçtiğimiz günlerde oyuna dair bir fragman videosunun kırıldığını ve bu videonun ömrünün uzun olmadığını söylemiştik. EA kırılan bu videoya karşılık olarak resmi bir fragman yayınladı.

17 Kasım 2017 tarihinde raflarda yerini alacak oyun olan Star Wars Battlefront 2'yi ilk oyunda olduğu gibi hem tek oyunculu hem çok oyunculu oynayabileceğiz. Oyunun hikayesi ise Star Wars'ın en büyük karakterlerinden çoğunu içeriyor ve bu hikayenin geçmişi 30 yıla kadar uzanıyor.


untitled-10-1491967163819.jpg

40 oyuncuya kadar destekleyen oyunun çok oyunculu modunda tüm zamanların yerlerini ve karakterlerini içereceğini de sizlere belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst