gittigidiyor

Bentley Continental GT Speed Dikat Çekici Tasarıma Sahip

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Bentley Continental GT Speed Dikat Çekici Tasarıma Sahip

Bentley uzun yıllar boyunca iş birlik sürecinde olan İsviçreli asıllı saat üreticisi olan Bretling ile yine oldukça sıra dışı bir otomobil sürecinde imza atıldı.

.konuimg {width:590px;height:300px}
bentley-continental-gt-speed-dikat-cekici-tasarima-sahip.jpg
Bentley Continental ailesine baktığımız da oldukça özel olarak üretimi gerçekleşecek Bentley Continental GT Speed. Bretling Jet takımı uçağı olanL-39C Albatros üzerinden tasarım alıyor.Dünya içerisine baktığımzı da sadece 7 adet üretimi gerçekleşecek olan bu özel otomobilin Bentley’in Mulliner özelleştirme bölümü tarafında üretildiği açıklanıyor.
Bentley-Continental-GT-Speed-33.jpg


Lacivert ve gri ren gövdeleri beraberinde dış ve iç mekan üzerinde sarı süslemeleriyle ilgili olarak üzerine çekmeyi oldukça başaran otomobil üzerinde mevcut olarak GT Speed modelinde yer alan 6 litre değerinde ki çift turbo şarj W12 motor kullanılıyor. Bu motor sayesinde baktığımız da ise 626 beygir güç ve 820 Nm tork üretim gücüne sahip olan bu otomobil üzerinde saat bazına baktığımız da ise 100 km için toplam da 4 saniyeye ihtiyaç duyuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst