gittigidiyor

Benzema Paris biletini aldı: 3-1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Liverpool'un ardından Şampiyonlar Ligi'nde finale kalacak ikinci takımın belli olacağı maçta Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Manchester City'yi ağırladı.

La Liga'da sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Real Madrid'de Carlo Ancelotti, Manchester City karşısında Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Valverde, Benzema, Vinicius 11'ini tercih etti.

Premier Lig'de Liverpool'la şampiyonluk mücadelesini sürdüren Manchester City'de ise Pep Guardiola, zorlu maç için sahaya Ederson, Walker, Dias, Laporte, Cancelo, Rodri, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Jesus, Foden 11'ini sürdü.

Gollü geçen ilk maçın aksine iki takım da ilk yarıda gol bulamazken ikinci yarının büyük bir bölümü de golsüz eşitlikle geçildi.


Maçın son bölümüne 0-0'lık eşitlikle girilirken dengeyi Manchester City'de Riyad Mahrez bozdu. 73. dakikada Bernardo Silva'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Mahrez, düzgün bir vuruşla ağları buldu ve takımını öne geçirdi.

1 dakikada 2 gol​

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika eklenirken Real Madrid, Rodrygo'nun 90. ve 90+1. dakikalarda bulduğu gollerle maçı uzatmaya taşımayı başardı.

Uzatma bölümüne hızlı başlayan Real Madrid, 93. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Karim Benzama, skoru 3-1'e getirdi. Benzema, bu golle 2021/22 Şampiyonlar Ligi sezonundaki 14. golünü kaydetti.

Kalan sürede üstünlüğünü korumayı başaran Real Madrid, Manchester City'yi eleyerek finalde Liverpool'un rakibi oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst