gittigidiyor

Beşiktaş aşkına düşelim yollara!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3186881.jpg

Yeni sezondaki iç saha maçlarına Atatürk Olimpiyat Stadı’nda çıkma kararı alan Siyah-Beyazlılar, 80 bin kişilik dev spor kompleksinin zeminin futbolcuları olumsuz etkilemesi üzerine taşınma kararı almıştı. Derbi ve Avrupa Ligi karşılaşmalarında yine Olimpiyat Stadı’nı kullanmayı hedefleyen ve stadı bakıma alan Kara Kartal, kalan maçlar için ilk etapta Başakşehir Stadı’na geçiş yapmayı planlamış ancak Lacivert-Beyazlılar’dan olumlu bir cevap alamamıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından ligde 19 Ekim’de oynanancak Sivasspor karşılaşması öncesinde saha bulmak için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlı Yönetim, Kırmızı-Beyazlılar’la yapacağı karşılaşmaya, PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un stadı Yenikent ASAŞ’ta çıkma kararı aldı. Bu doğrultuda teknik direktör Slaven Bilic’in yardımcılarından Eren Şafak’ı, stadın zeminini incelemesi için Ankara’ya gönderen ve olumlu rapor alan Beşiktaş Yönetimi’nin, Sivas mücadelesine 19 bin kişilik stadı kullanacağı bildirildi.

Çebi, isyan etmişti

Siyah-Beyazlılar’ın iç saha maçlarında geçici olarak kullanmayı planladığı Başakşehir Stadı konusunda olumsuz bir sürecin yaşanmasının ardından İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, adeta isyan etmişti. Çebi, “Koca Beşiktaş’ı koca bir İstanbul misafir edemediyse hayret ederim ve çok üzülürüm. Beşiktaş, İstanbul’un ilk ve en büyük takımıdır. Zor günlerinde burada misafir olabileceği stat bulamıyor” açıklamasını yapmış, ardından iki kulüp arasında yapılan görüşmelerden sonuç çıkmamıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst