gittigidiyor

Beşiktaş Linnes ile anlaştı

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3207120.jpg

Beşiktaş, Molde’ye Martin Linnes transferi için 300 bin euro kapora bile verdi. 23 yaşındaki sağ bek, 2.5 milyon euroya ocakta Siyah-Beyazlılar’a imza atacak.

Beşiktaş, devre arasında sağ bekine kavuşuyor. Siyah-Beyazlılar, Molde forması giyen Martin Linnes ile kesin olarak anlaştı…

Hatta Molde kulübüne 23 yaşındaki sağ bek için 300 bin euro kaporasını bile verdi. Linnes, devre arasında 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş’a imza atacak. Bu sezon 25 maçta 4 gol, 6 asist yapan 23 yaşındaki oyuncu, Beşiktaşlı yöneticileri bir hayli memnun etti.

DEVRE ARASI GELİN KONUŞALIM

Beşiktaş yönetimi, sezon başında Martin Linnes ile kesin olarak anlaşmaya varmıştı ama Molde ekibi, "Ligde şampiyonluğa gidiyoruz. Devre arası gelin konuşalım. Oyuncunun gidişine o zaman izin veririz" diyerek transfere engel koymuştu. Molde, Norveç Ligi’nin bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Odds BK’ya 10 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst