gittigidiyor

Beşiktaş'ta demba ba tezi çürüdü !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Sezon başında gol yollarında sadece Demba Ba'ya bağlı kalmakla eleştirilen Beşiktaş,geride kalan haftalarda bu tezi çürütmeyi başardı.

Be*şik*taş bu se*zon lig*de 23 kez ağ*la*rı ha*va*lan*dır*dı. Si*yah-Be*yaz*lı*lar'ın lig*de*ki gol*le*ri*ni tam 9 fark*lı isim kay*det*ti. Dem*ba Ba 8 gol*le ilk sı*ra*da yer al*dı. Se*ne*gal*li oyun*cu*yu Ol*cay Şa*han (4), Ke*rim Fre*i (3), Cenk To*sun (3), Ve*li Kav*lak (1), Mus*ta*fa Pek*te*mek (1), Oğuz*han (1), So*sa (1) ve Gök*han Tö*re (1) iz*le*di. Tö*re de bu se*zon lig*de*ki ilk go*lü*nü ağ*la*ra gön*der*me ba*şa*rı*sı*nı gös*ter*di. Ba*ğır*sak en*fek*si*yo*nu ge*çi*ren Tö*re, 3 se*rum*la ma*ça ye*tiş*ti*ril*di.
SOSA'NIN GOLÜNÜN SIRRI
Beşiktaş'ın Arjantinlisi, Siyah-Beyazlılar'da ilk kez ağları buldu. Golün sırrını açıkladı. Sosa, "Kaleci hocamız Sambade devre arasında, kalecinin önde durduğunu söyledi. Onun taktiğiyle attım" dedi.
Be*şik*taş'ın Ar*jan*tin*li is*mi Jo*se So*sa, at*tı*ğı fri*kik go*lüy*le göz*le*rin pa*sı*nı sil*di. Kar*şı*laş*ma son*ra*sı "Ka*le*ci ho*ca*mız Sam*ba*de'ye te*şek*kür ede*rim. Dev*re ara*sın*da ka*le*ci*nin ön*de dur*du*ğu*nu söy*le*di. Onun tak*tiğiyle attım" de*di. Maç içinse, "Li*der ol*du*ğu*muz için ra*kip*ler bü*tün güç*le*ri*ni sergiliyor. Bu da iş*le*ri zor*laş*tı*rı*yor" diye konuştu.
O DA OĞUZ'U AVLADI
So*sa, Be*şik*taş for*ma*sıy*la ilk kez ağ*la*rı bul*du. Si*yah-Be*yaz*lı*lar, So*sa'yla bir*lik*te lig*de 74 haf*ta son*ra fri*kik* golü attı. En son 21 Ekim 2012'deki Trab*zons*por ma*çın*da Fer*nan*des frikik golü atmıştı. So*sa'nın ilk go*lü*nü Oğuz Dağ*la*roğ*lu'na at*ma*sı da il*ginç bir de*ta*y oldu. Fe*ner*bah*çe'nin unu*tul*mazlar isimleri arasında yer alan Alex de Souza ile 1.5 se*zon Ga*la*ta*sa*ray for*ma*sı gi*yen Drog*ba da Tür*ki*ye ka*ri*yer*le*rin*de*ki ilk gol*le*ri*ni Oğuz'a at*mış*tı.


Beşiktaş'ta Demba Ba tezi çürüdü !
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst