gittigidiyor

Bimeksten ultrabook alan herkese 1 yıllık HD ve 3D Lig TV fırsatı!

Stech

Seo Teknikeri
Aktif Üye
Katılım
21 Mar 2012
Mesajlar
251
Tepkime puanı
9
Puanları
0
Yaş
30
Konum
merkez-
[HIDE]
585_pu.jpg



Bu hizmet kapsamında paketinizdeki takımların Super Final Maçları için ek ücret talep edilmeyecektir. Bu teklif ile 12 ay boyunca, Giriş Paketi ile beraber seçeceğiniz 2 keyif paketi, Şampiyonlar Paketi ve HD keyfini ücretsiz izleyebilirsiniz. Bu hizmet Bimeks’in belirleyeceği tüketici elektroniği ürünlerinde geçerlidir. Kurulum ve aktivasyon ücretsizdir. Bu teklif 30.04.2012 tarihine kadar, sadece yeni üyeliklerde geçerlidir. Digiturk paket içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu kampanya Web Satışlarında geçerli değildir.

Bu Kampanya 30 Nisan tarihine kadar geçerlidir. Worldcard (2+4) ve Maximum Kart’a 6 taksit uygulanır. Diğer ödeme şartlarını mağazalarımızdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca Worldcard ve Maximum Kart’a 12 taksit, 3 ay erteleme imkanı. Hesap kesim tarihinden önce gerçekleştirilen alışverişler Temmuz 2012, hesap kesim tarihinden sonra gerçekleştirilen alışverişler Ağustos 2012 dönemi ekstrelerinde yer alacaktır. TL fiyatlara KDV dahildir. Döviz kurları piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Şirket kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ürün resimleri örnektir ve aksesuarları itibari ile satın aldığınız üründen farklılık gösterebilir. İlanımızda yer alan resim, fiyat ve ürün gibi bilgilerdeki yazım hataları söz konusu olduğunda mağazalarımızdaki bilgi ve fiyatlar geçerli olacaktır. İki kampanya aynı anda kullanılamaz. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bimeks kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.[/HIDE]
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst