gittigidiyor

'Bir doktora git Volkan!'

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
19 Ekim 2015



Spor yazarları, Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

8QDnVQ.jpg


Kayserispor-Fenerbahçe maçını değerlendiren otoriteler, sarı lacivertli takımın kötü futbolu kadar, kaleci Volkan Demirel'in karşılaşmanın son dakikalarında Furkan Özçal ile yaşadığı gerilime dikkat çekti...

Bu futbol yetmez (Rüştü Reçber)

Fenerbahçe, rakip kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar ama kazanma adına hareket ederken bu kadar sorun yaşarsanız olmaz... Belki bu maçı kazanabilirsiniz ama diğer maçlarda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsınız. Sonuç olarak Fenerbahçe açısından çok kritik 3 puan alındı... Ligdeki iki maçlık kötü gidişatı sonlandırmak için bu galibiyetin önemi büyüktü. Fakat hafta içi avrupa ligi’ndeki Ajax ve hafta sonu ligde oynanacak Galatasaray derbisinde galibiyet için bu futbol yetmez..

Çılgın hücumcu hocaya ne oldu? (Mehmet Demirkol)

Pereira çılgın hücum teknik direktöründen buraya ne ara ve nasıl geldi? Portekizli’nin lig analizi konusunda bir sorunu var. Akhisar’a puanları iyi savunmadığı için kaybettiğini düşünüyor ve bundan korkuyor. Halbuki iyi hücum edemediği için kaybetti. Türkiye’de büyükler iyi savunma yapamadıklarında değil, iyi hücum edemediklerinde kaybederler. Hoca, bunu anlamalı.

Bir doktora git Volkan (Ercan Güven)

Fenerbahçe aynı şekilde devam ederse yaşadı Ajax, yaşadı Galatasaray. Avrupa’da iddia kalmaz, Pereira Beşiktaş ve Galatasaray’a sıradan yenilen hoca unvanı da edinir. Büyük bir yatırım ancak bu kadar kötüye çevrilir. Not: Doksan dakika ardından uzatma süresi de tamamlanıp 10 saniye geçmişken Furkan’a horozlanan Volkan’ın maçı skandala çevirme girişimini yazmıyorum bile... Nasıl ki, terör haberlerine teröre yarayacak şekilde yaklaşmamamız gerekirse, futbol terörüne de aynen. Bir doktora git Volkan!

Kötünün de kötüsü (Şansal Büyüka)

Mehmet Topal’ı bir tarafa bırakıyorum, Fenerbahçe’nin “eh işte“ diyeceğiniz bir oyuncusu bile yok. Fizik gücü yerlerde... Hızı yürüme temposundan biraz daha hallice... İlerde çoğalamıyor, buna rağmen savunmada zorlanıyor. Fenerbahçe takımı “kötü“ oynamak için sahaya çıksa bile, bunu istese bile, bu kadar “kötü” oynayamaz, bu kadar “kötü“ olamaz... Bu sonuçtan sonra “kazandık ya“ diyenler ancak kendilerini ve fanatikleri kandırabilirler... Kaldı ki önümüzdeki hafta Galatasaray maçı var. Fenerbahçe’nin bu kadar yoğun kötülüğü devam ederse, on sezonu aşkın bir süredir devam eden “Kadıköy Krallığı” ciddi anlamda risk altında kalabilir.

Enerji sorunu (Mehmet Ayan)

Fenerbahçe dün o kadar kötüydü ki, var olan kalitesi dahi sahaya yansımadı. Daha önce de yazdım; 36’dan gün almış EMRE BELÖZOĞLU bu takımın her yönden her anlamda en aradığı isim şaka değil! Adam eksilten, tempo yapan, oyunun yönü değiştiren, rakibi boğan takım yoktu sahada! Ayrıca gerek Caner, gerek Gökhan türü zor anlarda ortaya çıkıp, oyun ve ruh enerjisini yükseltecek oyuncusu da yok! Derbiyi bilmem; ancak Kayseri galibiyeti Ajax önünde endişe sebebidir. Bu oyunla, bu ağırlıkla, bu boşluklarla Ajax, bu takımı mahveder. 3 puanın kahramanı ise Volkan Demirel.

Tablo hiç iç açıcı değil (Oğuz Çetin)

Mehmet Topal ve Souza üretken olmayan ancak takım için fedakarca mücadele edip çok koşan oyunculardı. H.Ali ve Şener, stardart oyunlarını oynarken Kjaer ve Ba uyum içindeydi. Öne çıkan isim ise kurtarışlarıyla Volkan’dı. Galibiyete rağmen Pereira’nın Kayseri’deki 11’i ve yaptığı değişikliklerle birlikte ortaya çıkan tablo iç açıcı değildi. 3 aydır kadro istikrarını oluşturamayan Pereira için bu oyun anlayışıyla ilerleyen haftaların çok daha zorlu geçeceği gerçeğini üstüne basarak belirtmek gerekir!

Anla artık! (Gürcan Bilgiç)

"Onlar mı yaptı? Ben para verdim, takım şampiyon oldu" diyen Aziz Başkan, bir daha seyretsin oyuncularını. Teknik adamın ne kadar önemli olduğunu, koordinasyonu, hedefi ve düzeni sağlamaktaki rolünü bir daha anlasın. Para verip aldığı Van Persie kurtardı takımı; doğrudur. Ama para verip, bilet alanlara bu yetmez. Üstelik onların parasını verip, Pereria'yı da getirdin, diğerlerini de. Tek diyeceğim; anla artık!



Terim, Volkan'ı alırsa... (Erman Toroğlu)

Volkan Demirel'in maç bitiminde yaptıkları çok çirkindi. Sosyal medyada "İşte bu yüzden Milli Takım'a alınmıyorsun" diyorlar. Haklılar. Ne gerek var gidip kafanı rakibinin alnına dayıyorsun? Nedir bu kabadayılık? Fatih Terim, Volkan'ı Milli Takım'a alsa ben Milli Takım yorumları yapmam. Volkan zihniyetli futbolcunun Milli Takım'da yeri yok.

Durum içler acısı (Ahmet Çakar)

Sezon başladı, haftalar geçti ama Fenerbahçe hala futbol adına vasatı bile bulamamış bir takım görüntüsünde. Yazık bu milyonlarca Euro'ya. Kaldı ki Kayserispor'u yendikleri halde bunları söylüyorum. Bir takım düşünün, bir tek gol pozisyonu yok. Golü var ama gol pozisyonu yok. Yine bir takım düşünün, iki pası bir araya getirip bir organizasyon yapamıyor. Şut çekemiyor, sıfıra inemiyor ama o takıma milyonlarca taraftarı 'yüzyılın takımı' diyor. Son olarak şunu söyleyeyim, Volkan yaptığı hataların bedelini ödüyor. Önce yaptığı trip nedeniyle Milli Takımı kaybetti. Dün akşam da haklı olduğu bir pozisyonda 4-5 Kayserisporlu futbolcunun tacizine uğradı. Allah'tan hakem Mete Kalkavan son dakikadaki pozisyonda dolduruşa gelip Volkan'ı oyundan atmadı
 

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,744
Tepkime puanı
1,067
Puanları
113
Yaş
59
Konum
K,çekmece
eftt Fenerle bu kadar çok uğraşma belliki gslisin sen kendi takımına bak herkes kendi çöplüğünde ötsün
 

9000plus

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
11,549
Tepkime puanı
129
Puanları
63
Yaş
43
Konum
istanbul
burası forum burda kimse takım muhabbeti yapmasın adam haber vermiş sıkıntı olursa müdele ederiz
 

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,744
Tepkime puanı
1,067
Puanları
113
Yaş
59
Konum
K,çekmece
Sıkıntı çıkmaz inşalla,da paylaşımlar tek taraflı olmasın lütfen...
 

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
650
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Osmanke sıkıntı çıkmaz.Sonuçta gazete ve basının yaptığı haberler taşınıyor foruma.
Sizde gazetelerden ve basından haber ekleyip paylaşabilirsiniz.Bu konuda ayıp,argo,kişilerin gıyabına kast edici haber olmadıktan sonra sonuna kadar paylaşabilirsiniz..
 

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
forum sitesi paylasım sitesidir.

Kurallar dışında herşeyi paylasmak serbesttir.

Ayrıca konuyla ilgili şahsi yorumumda olacak.

Volkan-emre-melo sürekli olay peşindeler yaptıkları ortada

emre büyükşehir belediyesinde arkadasında fenerbahçe olmadığı için kendini düzelmek zorunda kaldı futboluyla konusuluyor.

Melo italya gitti.Bi galatasaraylı olarak onaylamıyorum melonun hareketlerini

Volkan Fenerbahçede futbol hayatına devam ediyor.

Geçmişte yaptıklarını belli.Lütfen volkanı savunmayın.Emre melo gibi volkanda bi saatli bomba gibilerdi.Ne yapacağı belli olmuyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst