gittigidiyor

BlackBerry Priv

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Kanadalı Rogers operatörü BlackBerry Priv akıllı telefon için ön siparişleri kabul etmeye başladı. Rogers müşterileri Android işletim sistemli akıllı telefona ön sipariş talebinde bulunabilmek için 40 USD ödemek durumunda. Priv’in satış fiyatı hakkında henüz bilgi bulunmuyor. Carphone Warehouse’un ön sipariş sayfasında akıllı telefonun SIM kilitsiz versiyonu için yaklaşık 900 USD talep ediliyor.
BlackBerry Priv’in 5.4 inç genişlikli ekranı 1440 x 2560 piksel çözünürlük değerine sahip. Yani 544 PPI gibi hayli yüksek bir piksel yoğunluğu değeri sunuluyor. Cihaza güç veren Snapdragon 808 yongasetinde altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 GPU’su bulunmakta. 3 GB RAM ve 32 GB kapasiteli dahili depolama birimi tercih edilmiş. 2 TB’a kadar kapasitedeki microSD kartlar depolama alanını genişletmek için kullanılabiliyor.
Optik imaj stabilizasyonu özellikli 18 MP Schneider-Kreuznach ana kamera ile ön kısımda selfie çekimler için 2 MP kamera mevcut. 3410 mAh kapasiteli pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi yerinde tercihler olmuş. BlackBerry’nin Android işletim sistemini daha güvenli hale getirdiğini de sözlerimize ekleyelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst