gittigidiyor

BMW'den Yeşil Dalga Projesi

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
BMW'den Yeşil Dalga Projesi

BMW firmasına baktığımız da markanın araçlarına sahip olan kullanıcıları için kırmızı ışıkta bırakma gibi bir neden oluşturmak istemiyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
bmw-den-yesil-dalga-projesi.jpg
BMW’nin araçlarına ekleyeceği yeni teknolojiye bakacak olursak, Bulunduğunuz konum üzerinde yer alan trafik lambalarını renklerini sizlere bildirecek.
Geride bıraktığımız günleri içerisinde Apple ile BMW’nin elektrikli olarak karşımıza çıkacak olan sürücüsü otomobil sistemi konusunu da oldukça büyük adımlar atabileceğini, Yeni projeler için de bir araya gelecek ortaklığı gidebileceklerini açıklamıştık.
11798557_1052535791432286_1224742974_n.jpg

Trafiğin olmazsa olmazları olarak karşımıza çıkan trafik lambaları. Bazen bulunduğunuz konum, Sizleri ışıkları görmeden alı koyabilir böyle olunca da tam ışık yandığın da dikkatli bir şekilde durmak zorunda kalırsınız. BMW’nin modellerini, her türlü özellikler içerisinde donatıldığı bu dönem içerisinde “EnLighten” ismine sahip olan sistemi beraberinde getirmiş.
iOS uygulaması ile bunları oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirerek BWM, Aynı zaman da uygulamanın hızlarına ve pozisyonlarına göre hangi süratta giderseniz karşınıza çıkacak olan lambaya takılmadan geçebilirsiniz. Henüz ne zaman çıkacağı beli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst