gittigidiyor

(BOMBA ) İOS Vodafone Yanımda Android Apk Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1449563375_vodafone-yanimda.jpg

Vodafone Yanımda Apk indir
İletişimde dünya lideri Vodafone her zaman yanınızda. Vodafone Yanımda uygulaması ile kendi kendinizin müşteri temsilcisi olacak tüm sorularınıza tek tıkla yanıt bulacaksınız. Vodafone yanımda uzmanlar tarafından hazırlanmış bir self-servis uygulamasıdır. Vodafone yanımda uygulaması ile sms, internet, yurtdışı arama paketlerini alabilir, hattınızı yurtdışı kullanımına açabilir, kalan kullanım hakkınızı öğrenebilir, güncel fatura bilginize ulaşabilir, TL yükleyebilir, 3G özelliğini aktif hale getirebilir, tarife değişikliği yapabilir hatta fatura ödemenizi dahi gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulaması ile Vodafone dünyası parmaklarınızın ucunda.

Vodafone Yanımdanın Avantajı Nedir?
Vodafone Yanımda ile operatöre bağlanmadan tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilir, güncel faturanızı kontrol edebilirsiniz. TL bakiyesi ile işlem gerçekleştirilen hatlarda bakiye olmadan wifi bağlantısı ile Vodafone Yanımda uygulamasına erişebilir yeni bakiye yükleme, tarife değişikliği gibi işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone Yanımda uygulaması ile tüm kullanıcılarına tek dokunuşla işlemlerini gerçekleştirme ve kendi kendilerinin müşteri temsilcisi olma imkânı sunuyor.

Vodafon Yanımda Uygulamasını Nasıl İndirebilirim?
Vodafon Yanımda uygulamasını apk indir web sitemizden ya da mobil web sitesi uygulamamızdan akıllı cep telefonunuza indirebilirsiniz. Dilediğiniz uygulamayı cep telefonunuzda taşımanız çok kolay. Web sitemizi ziyaret ederek en sevilen uygulamalara ulaşabilir tek tuşla uygulamaları her zaman yanınızda olacak şekilde cep telefonunuzda konumlandırabilirsiniz.

Apk indir ile yalnızca Vodafone Yanımda uygulamasına değil dilediğiniz tüm uygulamalara kolaylıkla erişebilirsiniz. En popüler uygulamalar sitemizden cep telefonunuza taşınıyor. Sitemizi ziyaret edip uygulamaları telefonunuza anında taşıyabilirsiniz.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 11,92 Mb
Vodafone-Yanimda.apk
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: (Bomba ) İOS Vodafone Yanımda Android Apk Uygulaması

1377330447_vodafone-avantaj-cepte-1.1.2.jpg

Vodafone Avantaj Cepte 1.1.2 Son versiyon apk indir (Android Vodafone AVANTAJ CEPTE Programı)
Vodafone AVANTAJ CEPTE uygulaması tüm Vodafone’lular için ayrıcalıklı avantajlar sunuyor!
AVANTAJ CEPTE uygulaması ile alışveriş alışkanlıklarını değiştiriyor! Vodafone, abonelerine alışveriş ihtiyaçlarında da kolaylık sağlayacak bir avantajlar dünyası sunuyor. Bölgesel ve lokasyon bazlı tekliflerden ulusal kampanyalara kadar tüm avantajlar Vodafone AVANATAJ CEPTE uygulaması ile akıllı telefonunuzda hayata geçiyor.
Bu uygulama ile Vodafone’lular kendilerine özel fırsatları kolaylıkla takip edebilme ve bu avantajlardan anında faydalanabilme şansını yakalıyorlar!
Vodafone ayrıca yeni mobil uygulamasıyla müşterilerinin cüzdanındaki fiziksel marka kartları karmaşasına bir son veriyor ve sadakat kartlarını, tek bir uygulamada dijital olarak toplayarak akıllı cep telefonları üzerinden kolaylıkla kullanılmasını sağlıyor!!!
AVANTAJ CEPTE uygulaması ile Vodafone aboneleri;
• Anlaşmalı markaların Vodafone’lulara özel avantajlarını yakalayabilecek, birçok indirimden faydalanabilecek ve sadakat kartlarını kullanabilecek
• Avantajlı alışveriş alanlarına girdiklerinde harita üzerinde kendilerine özel avantajları görebilecek ve en yakın mağazadan ya da teklif detaylarındaki linkten fırsata ulaşabilecek;
• Anlaşmalı markaların özel fırsatlarını sevdiklerine hediye edebilecek; Mobil Ödeme kolaylığını kullanarak diledikleri zaman diledikleri yerden alışveriş yapabilmenin tadını çıkartacaklar.
Ayrıca Vodafone RED aboneleri, AVANTAJ CEPTE uygulaması içerisinde kendilerine özel hizmetler ve fırsatları takip edebilecek ve RED avantajlarından akıllı telefonları üzerinden yararlanabilecekler. Ayrıca RED tarifeleri hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşarak özel müşteri hizmetleri gibi bir çok ayrıcalığa kolayca erişebilecekler!
Önemli notlar:
• Vodafone AVANTAJ CEPTE aplikasyonundaki fırsatlardan tüm Vodafone'lular yararlanabilir
• Vodafone Red üyeleri, AVANTAJ CEPTE aplikasyonunda kendilerine özel teklifler ve fırsatları takip edebilir, kampanyalara katılabilir ve ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilir
• Vodafone AVANTAJ CEPTE mobil uygulaması tüm Android 2.3 ve üzeri versiyonlar için geçerlidir

eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
Boyut: 21,25 Mb
Vodafone-Avantaj-Cepte.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst