gittigidiyor

Call of Duty: WWII içerisindeki günlük ve haftalık görevler açıklandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Call of Duty: WWII içerisindeki günlük ve haftalık görevler açıklandı

Bu görev sistemi bizlere önceki Call of Duty oyunlarını hatırlattı.


Eğer Call of Duty: WWII oynarken bol bol çoklu oyuncu modunda takılacaksanız, sizlere iyi bir haberimiz var. Çünkü geliştirici ekipten gelen açıklamaya göre Call of Duty WW2 çoklu oyuncu modunda günlük ve haftalık görev sistemi bulunacak. Bu görevleri oyunun HQ bölgesinden alabileceğiz. Görevleri bitirdikçe de daha kolay Supply Drop açabileceğiz. Sistem bu şekilde açıklanınca, günlük ve haftalık görevlerin aslında Call of Duty: Black Ops III ve Call of Duty: Infinite Warfare içerisinde bulunan kontrat sistemine benzediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Peki, konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
sh-overview.jpg

Call of Duty: WWII çıkışını 3 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için gerçekleştirecek. Ayrıca oyunun özel bir Xbox One X ve PlayStation 4 Pro desteği sunacağı da biliniyor. Daha fazla Call of Duty WW2 haberi için bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst