gittigidiyor

Can sıkıcı Chrome uyarısı kaldırılıyor!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
Usa
Zaten gereksizdi: Can sıkıcı Chrome uyarısı kaldırılıyor!
Son zamanlarda birçok kullanıcı tarafından tepki toplayan Chrome uyarısı, yayımlanan yeni bir güncellemeyle kaldırıldı. İşte detaylar


chrome-0-1.jpeg



Teknoloji devi Google, modern web tarayıcısı Chrome için kullanıcı odaklı geliştirme ve iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Şirket; yakın zamanda yayımlanan güncelleme sonrasında görünen, kullanıcılar tarafından ‘gereksiz’ olarak nitelendirilen bir uyarı metnini kaldırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar
Gereksiz Chrome “Tüm yer işaretleri” uyarısı tarih oluyor
Google, yayımlanan yeni Chrome 117 güncellemesiyle birlikte, son zamanlarda kullanıcılar tarafından birçok eleştiri yöneltilen “Tüm yer işaretleri” uyarısını tamamıyla kaldırmaya hazırlanıyor. Kullanıcı deneyimini belirli oranda etkileyen uyarı, tarayıcı düzenini olumsuz yönde etkiliyor.

Kullanıcıları yakın zamanda yapıya kazandırılan yan panele yönlendiren söz konusu uyarı, yer işaretlerinin yer aldığı listede rahatsız edici bir görüntüye sebep olduğu için tepkiyle karşılanmıştı. Yer işaretleri sekmesini düzenli olarak kullanıcılar, kalıcı bir uyarı metni görmekteydi. Bu geribildirimlere kayıtsız kalmayan Google, yayımladığı Chrome 117.0.5938.132 güncellemesi dahilinde sorunları çözüme kavuşturdu.

Yayımlanan güncelleme, yalnızca söz konusu uyarıyı kaldırmakla kalmayıp son derece önemli güvenlik yamalarını yapısında barındırmasıyla dikkat çekiyor. 10 adet güvenlik hatasının çözümünü sağlayan güncelleme, kullanıcı deneyimini güvenlik tarafında da üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Google’ın modern tarayıcılar arasındaki önderliğini korumasını sağlayan bu yaklaşım tarzı, son derece önem arz ediyor.

shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst