gittigidiyor

Caner Erkin'de kriz bitmiyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
30 Mayıs 2014 Cuma

Yılda 650 bin dolar kazanan başarılı sol bek ayrıca imza parası isteyince başkan Aziz Yıldırım kızdı. Üçüncü görüşmeden de sonuç alınamadı.

P32L36.jpg


Fenerbahçe’de Caner Erkin krizi yaşanıyor. Milli takıma kampına giderken ‘kulübümde kalmak istiyorum’ şeklinde açıklamada bulunan başarılı sol bekin menajeri Batur Altıparmak ile Başkan Aziz Yıldırım arasında yapılan görüşmelerde çıkış yolu bulunamadı. Tarafların 3. buluşması da sonuçsuz kaldı. Yıllık 650 bin dolar kazanan Caner’e 1.7 milyon Euro teklif edildi.

4. KEZ GÖRÜŞECEK

Altıparmak bu rakamı Diego’nun aldığı 5 milyon Euro ile kıyaslayarak az buldu. Ardından Caner’in imza parası isteği başkan Yıldırım’ı kızdırdı. Caner’in en az 2.5 milyon Euro istediği öğrenildi. Başkan ve Altıparmak cumartesi günü tekrar görüşecek.

Daha önce ‘sorun yok’ diyen Caner’in istediği ücrette diretmesine yönetim nasıl tavır göstereceği merak konusu.
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Vip Üye
Elektronik Teknisyeni
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,293
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
hakediyor adam vermeleri lazım elin gavuru geliyor canerden çok alıyor ama caner kadar çalışmıyor buna ne demeli elin gavuru akıllıda caner aptalmı hakkını istiyor adam
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst