gittigidiyor

CCleaner Slim 3.28.1913 TR + CCEnhancer 3.7 - Katılımsız

muhammet69

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
116
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Konum
istanbul
CCleaner Slim 3.28.1913 TR + CCEnhancer 3.7 - Katılımsız





ccleanerm.png



9c7c1d89.png

Açılımı Crap Cleaner olan bu program ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı çalışmanıza olanak veren program boyundan büyük işler başarıyor.

Program üç ana kısımdan oluşmakta. İlk bölüm ''CCleaner'' temizlik bölümü;burada bilgisayarınızda bulunan bulunan gereksiz dosyalarınızı sileceksiniz.Bu bölüm iki alt bölümden oluşmakta. İlk bölüm Windowsta Internet Explorer, Windows Explorer ve Sistem dosyalarını tarayıp gereksizleri sileceksiniz. İkinci bölüm uygulamalarda ise Adobe Photoshop,Mozilla,Opera vb.programların geçmişini ve gereksiz dosyalarını sileceksiniz.
ashampoosnap2012071113h.png




Programın ayrıca sorunlar bölümünde uygulamaların, kısayolların vb.hatalarını tarayabilir, hataları düzeltebilirsiniz. Araçlar bölümünde de program Kaldırma ve Windows başlangıcında çalışan programlarınızı düzenleyebilirsiniz. Programın en üstünde de sisteminizi hakkında bilgi vermektedir.
Kullanım kolaylığı, ücretsiz olması ve Türkçe olması sebebiyle bu program olmassa olmazlarınız arasına girecek ve bu programı kullanarak sisteminizi daha kararlı ve hızlı hale getireceksiniz.
ae998c76.png

Kurulum Bilgisi ;
* Güncellemeler kapatılmıştır..

* Dili türkçe olarak ayarlanmıştır..

* Kurulum Tamamlandı Yazısını Görene Kadar Bekleyiniz...

Link:

http://uploaded.net/file/1pg9g4x5/CCleaner.Slim.3.28.1913.Katilimsiz.exe
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst