gittigidiyor

Çebi, Dortmund maçını Şenol Güneş’le izledi!

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,989
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
Usa

Beşiktaş Haberleri: Beşiktaş Süper Lig'de şampiyonluk yarışında çok geride kaldı. Avrupa'da sıfır çekti. Dün akşam Dortmund maçından da farklı mağlup olunca dedikodular ayyuka çıktı. Sonuncusu ise Başkan Ahmet Nur Çebi'nin maçı Türkiye'de Şenol Güneş'le birlikte izlemesiydi...​

13_bjk-haberleri-ahmet-nur-cebi-dortmund-macini-senol-gunesle-izledi-besiktasta-neler-oluyor_163896452417.jpg


Beşiktaş’ta işler iyi gitmiyor… keyifler yok. Başkan Ahmet Nur Çebi, Dortmund maçı için Almanya’ya gitmeye bile tenezzül etmedi. İddia o ki Başkan Çebi, Dortmund maçını yakın dostu ve hemşerisi Şenol Güneş’le beraber izledi. Bu iddiayı doğulayacak bir kanıt yok.

Bir başka dedikodu ise Sergen Yalçın’ın istifa etmek için maaşının tamamını istediği… bir önceki sezon şampiyonluk primi dahil 11 milyon TL alan Yalçın sezon başında 25 milyon TL’ye imza atmıştı. Bu dedikodu için de bir kanıt yok. Doğrulama yok. Ancak kötü sonuçlar gelmeye devam ettikçe Beşiktaş camiasından dışarı daha pek çok dedikodu çıkacak gibi.

Kaynak: Fotospor
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,185
Tepkime puanı
495
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Abdullah Avcı'dan önce zaten Şenol Güneş çalıştırmıyor muydu Beşiktaş'ı? 2019'da bırakmış ve ya gönderilmiş. Denenmişi yine mi deneyecekler acaba?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst