gittigidiyor

Cenk Akyol'a büyük destek

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
q4fkg.jpg

11 Temmuz 2013 Perşembe

Galatasaray Liv Hospital forması giyen Cenk Akyol'un Milli Takım aday kadrosuna yer almamasının ardından konu ile alakalı ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Cenk Akyola büyük destek

Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Erkek Basketbol Milli Takımımızın kadrosu açıklanırken, G.Saray’ın bu sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Cenk Akyol’un kadroya alınmaması ile alakalı oldukça ciddi bir iddia ortaya atıldı.

G.Saray’ın şampiyonluğunu ilan ettiği Banvit maçının ardından Gezi olaylarındaki tavrı nedeniyle NTV’ye röportaj vermeyip mikrofonu eli ile iten basketbolcunun, Milli Takım Ana Sponsoru olan Garanti ile aynı grubun çatısı altında olan NTV’ye karşı bu tarz bir tutum sergilediği gerekçesiyle milli takıma alınmadığı iddia edildi.

CENK’E BÜYÜK DESTEK

Gezi eylemlerindeki tutumu nedeniyle NTV’yi protesto eden Cenk Akyol’un Milli Takım kadrosunda yer almaması ise kamuoyunun büyük tepkisini çekti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığı ile #CenkAkyolYalnızDeğildir adlı hasthagda Cenk Akyol’a destek çığ gibi büyürken; Galatasaray forması giyen basketbolcuya Fenerbahçe, Beşiktaş gibi ezeli rakiplerinin taraftarlarının da destek vermesi gözlerden kaçmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst