gittigidiyor

CES 2017 Sony Etkinliğine damgasını vuracak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony-CES-2017-Etkinli%C4%9Fine-Damga-Vuracak-770x439_c.jpg


SONY, CES 2017 ETKİNLİĞİNE DAMGA VURACAK


SONY, XPERİA SERİSİNE AİT 4K ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ EKRANA SAHİP YENİ TELEFONUNU CES 2017 FUARINDA GÖSTEREBİLİR. KONUYLA İLGİLİ GÜÇLÜ İDDİALAR MEVCUT.

4K ekran çözünürlüğüne sahip akıllı telefonlarla ilk olarak 2015 senesinde tanıtılan Sony Xperia Z5 Premium ile tanışmıştık. Model, diğer firmaların en fazla 2K çözünürlüklü ekran kullandığı bir döneme denk geldi. Haliyle kullanıcılar tarafından Z5 Premium, büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Ancak şu anki 4K içerik çeşitliliğine göre Z5 Premium’un tanıtıldığı zamanlarda 4K içerikler kısıtlıydı. Bu yüzden Z5 Premium çabuk unutuldu.
İKİ YENİ MODEL YOLDA

Kısa bir süre önce Sony, Avrupa Ekonomi Komisyonu’ndan G3112 ve G3121 model numaralarına sahip iki akıllı telefon için onay almış durumda. Bu telefonların her zaman olduğu gibi MWC 2017’de tanıtılması bekleniyor. Nitekim Çinli sosyal paylaşım sitesi Weibo’da yer alan, Reviewer takma adlı bir kullanıcının paylaşımına göre Sony, CES 2017 fuarında birisi 4K çözünürlüklü ekrana sahip olmak üzere iki yeni telefon tanıtmaya hazırlanıyor.



Sony-CES-2017-Etkinli%C4%9Fine-Damga-Vuracak-.jpg

Sony’nin, Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES 2017 fuarında tanıtması beklenen akıllı telefonlardan birisi 5 veya 5.2 inç boyutunda ve Full HD çözünürlüklü bir ekranla, diğeri ise 5.5 inç boyutunda ve 4K çözünürlüğe sahip bir ekranla gelecek. Ayrıca kullanıcının paylaşımında yer alan bir başkaya bilgiye göre bu iki telefondan birisi 4 GB RAM ile gelecekken hangi cihazda 4 GB RAM’in kullanılacağı henüz bilinmiyor. Açıkçası bu bilgiler ışığında Japon teknoloji devinin CES 2017’ye iyi hazırlandığını söyleyebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst