gittigidiyor

CES 2017'nin Yıldızları Hangileri Oldu?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
CES 2017'nin Yıldızları Hangileri Oldu?

CES 2017, dünyanın en iyi teknolojileriyle etkiledi. Fakat özelikle dikkat çeken ürün grubu yüksek donanımlı bilgisayarlar oldu.

ces-2017nin-yildizlari-hangileri-oldu-1483970289.jpg


CES 2017’de pek çok farklı marka tarafından özel tanıtımlar yapılırken, etkinlik genelinde oldukça ilgi çeken bilgisayarları sizler için derledik.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon
ThinkPad dizüstü bilgisayarları, kurşun geçirmez yapı kalitesi ile dikkat çekiyor. ThinkPad X1 Carbon, mükemmel bir şekilde uzun pil ömrünü ince bir kasa içerisine sıkıştırmış durumda.

Samsung Chromebook Plus
Google Chrome OS, öğrencilerin, işletmelerin ve günlük kullanıcıların ihtiyaçlarına gittikçe daha fazla hizmet ediyor. Ancak bu modeller için uygun fiyat ve iyi donanımlı ürün bulmak biraz zor. Chromebook Plus ise 12,3 inçlik 2400 x 1600 ekranı ile sekiz saatlik pil ömrü sağlayan özel bir cihaz.

HP Envy 34
Daha ince, daha güçlü model 34 inçlik ekranı ile dikkat çekiyor. HP Envy 34 ilk bakışta bağımsız monitör gibi görünebilir, ancak tam bir masaüstü canavarı. Özel işlemci seçenekleriyle eşleştirilmiş büyük işlemci seçenekleri, 3440 x 1440 çözünürlükten en iyi sonucu alıyor.

Dell Canvas
Dell'in Canvas modeli Microsoft'un Surface Studio modeli gibi, sanatçıları ve grafik tasarımcıları hedef alıyor. Büyük bir ekranda parmakla ve kalemle desteklenebilen Canvas, tasarımı kolay hale getiriyor.

Razer
Razer'in Project Ariana modeli olayın en üst seviyesi. ekranı daha geniş alana yaymak için ekran üstü görüntüsünü genişletiyor. 3 ekranın yan yana sıralandığı Razer modelde oyun severlere çok iyi bir sistem yaratılmış.

CES 2017’de Almanya merkezli Icaros adlı firma, bir çeşit sanal gerçeklik cihazını tanıttı. Aslında bu cihaz sanal gerçeklik teknolojisinden yararlanan bir spor aleti.

Özellikle iş hayatında kalabalık ofislerde çalışanlar için Hushme, tam da aradıkları şey olabilir. Bluetooth kulaklık özelliği de sunan Hushme, bir ses maskesi.

TomTom, CES 2017’de yeni GO ve VIA Serisi navigasyon cihazlarını tanıttı. Yeni GO Serisi, Wi-Fi özelliğiyle akıllı telefonlarla entegre olarak telefona gelen metin mesajlarını sesli olarak okuyor.
TomTom, CES 2017 etkinliğinde yeni navigasyon cihazı serilerini tanıttı. TomTom GO ve TomTom VIA Serisi, TomTom'un en son yeniliklerini ve en güncel haritalarını sunuyor. TomTom GO

Geçtiğimiz yıl, Ehang firması insan taşıyabilen prototip drone'u Ehang 184 ile karşımıza çıkmıştı. Şimdiye, CES 2017'de bu rüya gibi drone kanlı canlı olarak karşımıza çıktı.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst