gittigidiyor

Counter Strike Android için Çıktı! İndirin...

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Counter Strike artık bilgisayar efsanesi olmaktan çıkıyor. Valve'ın geliştirdiği Counter Strike oyunu bugünden itibaren Android cihazlarda oynanabilir.

cs.jpg
90'lı yılların efsane oyunu, büyük küçük herkesin severek oynadığı, "Counter kapışmak" deyimini ağızlarımıza yerleştiren oyun Counter Strike, bugün Android için yayınlandı.
Fakat Counter Strike Anroid oyunu Valve tarafından değil, Sdlash3d ekibi tarafından gayri resmi olarak geliştirildi.
Counter Strike 1.6 bilgisayar sürümünün sürümünün mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmiş versiyonu olan oyun henüz Google Play Market'te yayınlanmadı.
O yüzden Counter Strike Android APK dosyasını telefonunuza veya bilgisayarınıza indirerek kurmanız gerekmektedir. Counter Strike Mobil oyununu indirmek ve oynamak ücretsiz.
Counter Strike Mobile Android İndir

Mobil oyunda da amaç bilgisayar oyunu ile aynı. Counter Strike Android sürümünde yine terörist ve anti-terör takımları bulunuyor. Temelde ki gibi bomba kurmak/imha etmek, rehine güvenliğini sağlamak/kurtarmak veya rakip takım oyuncularını haritadan süpürmek için çarpışabiliyorlar.
Android'e Market Harici Uygulama Yükleme

Counter Strike Android nasıl telefona kurulur?

- Counter Strike APK dosyasını ve data dosyalarını bilgisayarınıza veya telefonunuza indiriyorsunuz
- RAR içinden tüm dosyaları boş bir klasöre çıkartın
- APK dosyaları açılarak kurulum yapılıyor
- Oyun Half Life'ın Android sürümününü de gerektirdiği için iki ayrı APK'yı da yüklemlisiniz.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst